Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is úgy látja hogy tönkrete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja hogy tönkretette az Internet az ismerkedést, mert királylányt csinált az unalmas ronda kibírhatatlan stílusú lányokból is?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 11:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

#19 Itt arról van szó, hogy a nő egyénisége változik meg. Tudod, egoizmus, önző, beképzelt...minden nő el van szállva magától. Csak vannak akiknek szimpatikus vagyok azok kedvesek velem, egy ideig. Aztán tovább állnak pénzes pasikhoz.

De jó hogy a lényeget kiragadtad :D

2019. febr. 26. 12:38
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

A fizetős társkereső weboldalaknak nem adnék teret (randivonal, stb), ahol szupermarket viselkedést tanultak a férfiak, nem is akárhogyan.

A kérdésre válaszolva úgy gondolom, hogy részben igazad van, viszont azt is látnod kellene, hogy a 20-30as férfiak nagyon silányan ismerkednek, sokszor nem tudtok beszélni megfelelően és nagyon sokszor csak a szex minősége alapján házasodtok, ennyire minősítitek le ti önmagatokat, mintha az értelmi szintetek nem is számítana (amit nehéz munkával értetek el), s ezt ti csináljátok saját magatokkal. Jó lenne több férfikurzust, klubbot szervezni, az idősebb, gentleman férfiak tanítanák a fiatalabbakat egy pár érdekességre, amire sajnos a szupermarket gondolkodás miatt alig van érdeklődésetek.

Az értelmesebb, farmes-pulcsis, szorgalmas, nem vödör vakolatos nők csak az egyszerű szerelmet és empátiát igénylik, sok romantikával, csókokkal, szerelmesen olyan férfiaktól, akiket nem befolyásolnak érzelmileg a rokonok és haverok sem. Mindezeket ingyen is meg lehet adni, kölcsönösen.34N.

2019. febr. 26. 12:38
 23/31 anonim ***** válasza:
11%
Komolyan érdekel: Hogy hozzátok ki minden hasonló témájú kérdésnél, hogy csak a ronda és sikertelen férfiak gondolják ezt? Fura, de nekem egy csomó nő ismerősöm és minden sikeres csajozó férfi ismerősöm is ezt gondolja.
2019. febr. 26. 12:39
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Mert 23-as általában azok akadnak ki akik a semmire akarnak kapcsolatot.

Amúgy teljesen logikus minnél kelendőbb egy nő annál magasabban van a léc,nyilván kereslet nagy rájuk ennyi.

Mint egy komoly szakember aki nem fog elmenni alamizsnáért dolgozni.

2019. febr. 26. 12:42
 25/31 anonim ***** válasza:
91%

Ja, értem: te vagy a rendes srác, aki szerint minden nő pénzéhes, beképzelt ku.rva. És onnan látszik, hogy van rajta smink.

Rendben.

2019. febr. 26. 12:43
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
#25 Eddig csak ilyen nőkkel beszéltem. Miért lenne más a véleményem? (Még az értelmes, tájékozott nők is ilyenek voltak akikkel órákat tudtunk beszélgetni egy-egy témáról.)
2019. febr. 26. 12:46
 27/31 anonim ***** válasza:
84%

Ezeknek minden nő pénzéhes k a sminktelen is mert eleve gyülőlik a nőket, főleg a dolgozó függetlent ezért kerüli el őket még a rondább is a munkanélküli nő is.. Mert köszi nem akar olyannal élni aki azért gyükőli mert vaginája van..

37N

2019. febr. 26. 12:46
 28/31 anonim ***** válasza:
67%

#24: De ez így nem igaz. Majdnem mindenki kiakad az élete során néha a kapcsolatokra, a társkeresésre vagy a másik nemre. Rám pl. már mindent húztak ezen az oldalon úgy, hogy fogalmuk sincs, milyen a magánéletem, hogy nézek ki vagy mennyire vagyok sikeres.

Nekem ez kicsit olyan, mint amikor a politikában szidják egymást jellegzetes jelzőkkel, ha valaki nem ért egyet valamiben és a másik pártot bírja. Itt is folyamatosan megy a szűz/lúzer/ronda/sikertelen jelző.

2019. febr. 26. 12:47
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy - "az unalmas ronda kibírhatatlan stílusú lányokból is"- velük mi dolgod, az életben sem szólítunk meg ellenszenves embereket ismerkedés céljából.
2019. febr. 26. 13:35
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinte a ronda lányoknak kevesebb joguk van rendelkezni a testükről, legalább ürítőnek ajánlják már fel magukat
2019. febr. 26. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!