Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy látja hogy tönkretette az Internet az ismerkedést, mert királylányt csinált az unalmas ronda kibírhatatlan stílusú lányokból is?
#19 Itt arról van szó, hogy a nő egyénisége változik meg. Tudod, egoizmus, önző, beképzelt...minden nő el van szállva magától. Csak vannak akiknek szimpatikus vagyok azok kedvesek velem, egy ideig. Aztán tovább állnak pénzes pasikhoz.
De jó hogy a lényeget kiragadtad :D
A fizetős társkereső weboldalaknak nem adnék teret (randivonal, stb), ahol szupermarket viselkedést tanultak a férfiak, nem is akárhogyan.
A kérdésre válaszolva úgy gondolom, hogy részben igazad van, viszont azt is látnod kellene, hogy a 20-30as férfiak nagyon silányan ismerkednek, sokszor nem tudtok beszélni megfelelően és nagyon sokszor csak a szex minősége alapján házasodtok, ennyire minősítitek le ti önmagatokat, mintha az értelmi szintetek nem is számítana (amit nehéz munkával értetek el), s ezt ti csináljátok saját magatokkal. Jó lenne több férfikurzust, klubbot szervezni, az idősebb, gentleman férfiak tanítanák a fiatalabbakat egy pár érdekességre, amire sajnos a szupermarket gondolkodás miatt alig van érdeklődésetek.
Az értelmesebb, farmes-pulcsis, szorgalmas, nem vödör vakolatos nők csak az egyszerű szerelmet és empátiát igénylik, sok romantikával, csókokkal, szerelmesen olyan férfiaktól, akiket nem befolyásolnak érzelmileg a rokonok és haverok sem. Mindezeket ingyen is meg lehet adni, kölcsönösen.34N.
Mert 23-as általában azok akadnak ki akik a semmire akarnak kapcsolatot.
Amúgy teljesen logikus minnél kelendőbb egy nő annál magasabban van a léc,nyilván kereslet nagy rájuk ennyi.
Mint egy komoly szakember aki nem fog elmenni alamizsnáért dolgozni.
Ja, értem: te vagy a rendes srác, aki szerint minden nő pénzéhes, beképzelt ku.rva. És onnan látszik, hogy van rajta smink.
Rendben.
Ezeknek minden nő pénzéhes k a sminktelen is mert eleve gyülőlik a nőket, főleg a dolgozó függetlent ezért kerüli el őket még a rondább is a munkanélküli nő is.. Mert köszi nem akar olyannal élni aki azért gyükőli mert vaginája van..
37N
#24: De ez így nem igaz. Majdnem mindenki kiakad az élete során néha a kapcsolatokra, a társkeresésre vagy a másik nemre. Rám pl. már mindent húztak ezen az oldalon úgy, hogy fogalmuk sincs, milyen a magánéletem, hogy nézek ki vagy mennyire vagyok sikeres.
Nekem ez kicsit olyan, mint amikor a politikában szidják egymást jellegzetes jelzőkkel, ha valaki nem ért egyet valamiben és a másik pártot bírja. Itt is folyamatosan megy a szűz/lúzer/ronda/sikertelen jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!