Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit szeretsz és mi az amit nem szeretsz a pasidban/csajodban?
Figyelt kérdés
kort és nemet is :)2010. júl. 2. 09:23
1/7 anonim válasza:
Én mindent imádok benne, kivéve azt amikor kérdezek valamit és nem akar válaszolni...de már annak is megtaláltam a módját, hogyan szedjem ki belőle. xĐ
14/L
2/7 anonim válasza:
Nem tudok ilyet mondani.
Úgy szeretem ahogy van.
Tiszta szívből.
19/L
3/7 anonim válasza:
Szeretem azt, hogy eredeti a humora, hogy ugyanolyan beteg mint én, hogy jó az ágyban, és általában mindent meg lehet vele beszélni. Nem szeretem, hogy ragaszkodik az elveihez amik nyilvánvalóan nem helytállóak, és néha túl pesszimista, és ez rám is rámragad.
4/7 anonim válasza:
Mindent szeretek Életem Értelmében! Talán a legjobban azt szeretem benne,hogy nem a csajom,hanem a BARÁTNŐM.
21/F
5/7 anonim válasza:
utolsónak ott a pont:)
Én is mindent szeretek a barátomban,vagyis a páromban:) 23N
6/7 anonim válasza:
Imádom a kis melleit a barátnőmnek, viszont a pénisze zavar kicsit....:S:D
7/7 anonim válasza:
én meg utálom a barátnőmben, hogy hülye, cigizik, piál, összejár az exével a hátam mögött, lusta. meg persze, hogy még nem költözött el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!