Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wattaduck kérdése:

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Van egy lány, kb 2 éve beszélgetek vele, viszont csak mostanában lett úgymond komolyabb a dolog, egy fél éve. Rendszeresen beszéltünk, éreztem hogy kedvel, rengetegszer rámírt és utalásokat tett arra hogy szeret. Elhívtam egy randira, szuper volt, nem is gondoltam volna hogy ilyen jól kijövünk. Folyton nekem írta le a problémáit meg a bizalmas dolgait stb.Egy második randit is lebeszéltünk. Időközben viszont elkezdett eltűnni beszélgetés közben, aztán csak 1 nappal később válaszolt vagy órákkal később. Erre fel én is ugyanúgy elkezdtem ignorálni, mert nem fogok futni utána. Amikor én nem válaszoltam pár óra után már írt valamit hogy kapjon figyelmet. Szóval nem szeretni ha ingorálom. Viszont tegnap épp a tinderről beszéltünk és azt mondja hogy már vagy 5 hónapja talált ott valakit és tök jól elvannak mostanában. Erre csak annyit reagáltam hogy "cool", majd leléptem. Erre fel már megkérdezte hogy most mi a bajom? Hát. köpésem sincs. Az a kérdésem hogy mi a véleményetek erről a helyzetről. Arra gondoltam hogy vagy tovább ignorálom vagy megmondom neki hogy nem akarok beszélni többet. Ha valaki a segítségemre lenne azt megköszönném, nagyon megszerettem őt ezért nehezen tudom eldönteni hogy mit tegyek.

2019. febr. 25. 21:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hàt hasonló velem is volt. Az elején azt hittem rólam íródott a kérdés 😂

Tavaly ilyenkor ugyan így beszélgettem egy fiúval. Több éven keresztül csak havi 2x beszéltünk, majd hirtelen már azon kaptam magam hogy egésznap beszelgetünk. Amúgy suliból ismertem őt, próbàlkozott is nàlam sokat. Külsőleg bejött,viszont a belső tulajdonságai taszítottak.

Sok év utàn kezdtem vele beszélgetni ilyen gyakran. Úgy làttam hogy teljesen megkomolyodott. Aztan mi is találkoztunk. Jól telt a nap. Viszont nagyot csalódtam benne. Messengeren mást mutatott. Élőben megundorodtam tőle. Már másnap nem is írtam neki vissza. Csak annyit hogy elég is nekem ennyi.

A helyedben ignorálnám. Szerintem játszadozik veled.

Kicsit mintha szeretne téged, de mégse.

Tegyük fel,ha össze jönnél valakivel, 100% hogy féltèkeny lenne rá a lány.

2019. febr. 26. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!