Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy házas férfinak miért jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házas férfinak miért jó ha játszhat más érzéseivel?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi. Nagyon sokat beszélgettünk, folyamatosan keresett, de mindig is probáltam megtartani a pár lépés távolságot. De egyszerűen már nem megy, beleszerettem. Tudom hogy nem fogja elhagyni értem a feleségét, hiába rossz a kapcsolatuk, meg nem is akarom. De nem értem hogy akkor miért hajt még a mai napig is. Több mint 4 hónapja találkozgatunk, csókoloztunk, de ezen kivül semmi sem történt, és nem is fog, se ő se én nem akarom. Mégis keres, hogy találkozzunk, ha lemondom a találkozót rögtön szervezi az újat. De miért csinálja ezt? Még ha szeretői státuszba lennék akkor látnám értelmét, de így hogy megbeszéltük higy semmi olyan nem lesz, így nem értem. A döntés már megszületett hogy kilépek az életéből, csak a végső elhatározás hiányzik még.
2019. febr. 25. 05:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem ő játszik veled, hanem Te saját magaddal.

Ha lenne akaraterőd és nem szeretnéd ezt a helyzetet, lezárnád és vége lenne.

Hiába szerettél bele, ha tudod, hogy nem lehettek együtt és tudod hogy te olyan érzéseket táplálsz iránta , amik nem helyesek, de nem szeretnél szenvedni, akkor úgy alakítanád a dolgokat, hogy ne szenvedj.

Pl. nem találkoznál vele, nem hagynád, hogy keressen, stb.

Már csak a saját érdekedben is. Neki ez jó, rossz a házassága, valaki rajong érte, jót tesz az egojának. Neked nem jó, de hagyod mégis. Szóval még egyszer: nem ő szivet téged, hanem te saját magadat.

2019. febr. 25. 08:58
 12/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szerelmes, de az is lehet, hogy csak szexelni akar.

Ne hagyd ezt a csiki-csuki játékot túl sokáig, mert egyre többet és jobban fogsz szenvedni.

Tapasztalatból mondom...

2019. febr. 25. 09:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus szeretői helyzetbe kerültél. Igaz, konkrétan nem vagy még az teljesen, de érzelmileg és fizikálisan táplálod az egoját, a házasságát. Kihasznál, felhasznál.

Én ezért építettem le egy ismerkedést még majdnem az elején, mert éreztem, h ez a sors vár rám. Meg ugye őszinte volt az úri ember. Nos, én meg nem vagyok Teréz anya.

Így is fájt picit, de még megúsztam komolyabb lelki sérülés nélkül.

Ezért nem szabad foglalt férfivel komolyabban ismerkedni, de talán még barátkozni sem. Előbb-utóbb érzelmek lesznek, és akkor meg szenvedés...

Legyél erős, szakítsd meg ezt a kapcsolatot, mert minél tovább húzod, annál mélyebb lesz a seb.

2019. febr. 25. 10:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne áltasd magad! Nem fogja elhagyni a feleségét, max szerető leszel. Mindketten játszmáztok. Te tudtad, hogy nős,legyezgette az egódat, hogy "tetszel" neki. Az ő egóját úgyszintén legyezgeti, hogy belezúgtál. A döntést te hozod meg, mész vagy leszel szerető, de már most is ráháritod a felelősséget, pedig te ugyanúgy húzod az agyát és ugyanúgy benne vagy a játékban, 50-50%-ban vagytok felelősek mindketten, majd ne sírj pár év múlva, hogy még mindig nem hagyta el a sárkány feleségét aki miatt annyira boldogtalan, hogy a te karjaidban lel nyugalomra.
2019. febr. 25. 10:53
 15/23 anonim ***** válasza:
Mindig ugyanaz. És mindegyik ilyen helyzetbe került nő lány azt hiszi na majd ő jobban csinalja...:\ kornyezetemben nem egy ilyen van, gyakran a faszi még fel is csinálja a másik nőt? Az meg bízik hitegeti magát. Minap találkoztam egy szomszéddal ő is ebben a helyzetben van, 10 eve szerető, két gyereket csinált neki az úriember, és még mindig nem vált el. Nő meg remenykedik közben telnek az évek...
2019. febr. 25. 10:55
 16/23 A kérdező kommentje:
Ez 4 hónap nem több év, és szex nélkül nehezen tudnék teherbe esni. És mint írtam ki akarok lépni az életéből, csak mivel szeretem így nehéz. De köszönöm a normális válaszokat, megfogadom őket és hamar megprobálok tovább lépni. Bennem már tudatosult hogy nem jó ez így mert már most szenvedek, nem tudnék évekig így élni és nem is akarok.
2019. febr. 25. 10:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Egy dologra készülj fel, hogy hazugságok tárházát fogja felsorakoztatni, hogy vele maradj. Kérd ki olyan nők véleményét akik ilyen szituációban ki tudtak lépni. Drasztikusan kell fellépni egy ilyen hazug emberrel szemben.

Engem is próbált fűzni egy-két ilyen féreg, még fiatal koromban, de sohasem hittem az ilyen hazug dumának. Így az egyiket megfenyegettem, ha továbbra is zaklat felhívom a feleségét. Na ettől beijedt és többet nem hívott. Ezek gyáva emberek ám, ha baj van fülüket farkukat behúzva hazudoznak tovább a feleségüknek.

Rajtad áll, hogy lépsz vagy maradsz!

2019. febr. 25. 11:48
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Na és az ilyen kis lotyóknak, mint te, miért jó házas pasik után futni? Hogy nem fordul fel a gyomrod egy olyan embertől, aki úgy csapja neked a szelet, hogy közben van valakije? Megérdemled a pofáraesést, talán tanulsz belőle.
2019. febr. 25. 12:34
 19/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó értem én amit írsz, de semmi nem volt közöttünk. Beleszerettem ennyi. Ehhez 2 ember kell amúgy is, ha ő nem akarta volna akkor nem megy bele.
2019. febr. 25. 14:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Mivel nem mondtad el Neki hogyan érzel iránta,ez a látja rajtad és érezheti,hogy szereted nem állja meg a helyét.Nem gondolatolvasó,max.azt gondolja kedveled ,és jól elvagy vele,nagyon is.Esetleg feltételezi,hogy talán többet érzel,de biztosra nem tudhatja.(1)
2019. febr. 25. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!