Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki elkezd veled ismerkedni/beszélgetni, mikor szólsz neki, hogy nem akarsz kapcsolatot?
Maximum csak flörtöt vagy kalandot.
Hol van az, amikor ez még nem tűnik beképzelt megnyilvánulásnak, hogy előre szólsz, de még nem hívott el direktben el. És amikor már késő szólni.
attól függ, hogy fejezi ki közben magát. Mi először emaileztünk, cégen belüli levelezésben körül írta, hogy milyen jó, hogy írunk. Aztán párszor elmentünk futni, közben beszéltünk, hogy de jó, hogy itt vok, késtem pár percet, már hiányoztam, belémkarolt, pedig nem estem el, szóval közeledett. Aztán hívott tévézni, mert odavagyok a forma 1-ért, milyen jó lenne együtt szurkolni, igaz, ellenfeleknek szurkolnánk, ekkor esett le, hogy talán nemcsak haverkodnánk. Legközelebbi futáskor leültünk beszélni, elmondtam, hogy nekem így jó, mivel új vok a városban, örültem, hogy van vki, akinek kedve van mászkálni, nem terveztem többet. Még meg sem melegedtem a városban, de már rögtön kinézett a kollégám. Ő dominánsabb, én egyszerűbb vok, nekem ő barátra sok(k) lenne.
Szóval, várd meg, amikor már egyértelmű, hogy többet szeretne, mint te tervezted.
Mert ha előtte mondod meg neki és olyan a temperamentuma, nagyon rosszul fogod érezni magad, ha kiröhög, semmibe vesz, megsértődik, beképzeltnek fog tartani, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!