Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány létemre bunkó volt, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre bunkó volt, amit írtam egy pasinak aki állítólag szeret?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit a chaten ismertem meg.Nagyon bejöttem neki már az első nap mikor msn-en beszéltünk és belém is szeretett.Bár én nem hittem neki,de mikor felhívott többször is(még részegen is)akkor elmondta h mennyire komolyan gondolja a dolgot.Sajnos nem tudunk mostanában beszélni mert egy vihar után keletkezett kár a házukba és nincs nete.Persze telón beszélünk,de nem minden nap.Egyik nap küldtem neki sms-t mert már 5 napja nem beszéltünk és ezt írtam neki:"Cső.Mizu veled?Gondoltam írok(de minek),régen beszéltünk,biztos jól elvagy szal nem zavarlak.Cső".Szerintetek nagyon bunkó voltam, vagy jogos volt a hangnem amiért nem hívott 5napig,és pedig állítása szerint én vagyok az élete és nagyon szeret.Kérlek normális válaszokat.

Én 16,ő is

2010. júl. 1. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem bunkó voltál. A vihar ki tudja milyen kárt tett a házukba, és akkor még te furrogsz, hogy kéthetes ismerettség után miért nem te vagy neki középpontban. Szetm kérj tőle bocsánatot a bunkózás miatt.

És cseteseknek hogy lehet elhinni hogy szerelmesek beléd?Meg hogy lehetne már szerelmes ha még nem is találkoztatok? Képről? Ez akkora marhaság.. :S

2010. júl. 1. 21:38
 12/16 A kérdező kommentje:
2hónapja ismerem már.És tudom h milyen kár lett a házukban mert elmondta.Csak azért milyen h így szeret meg minden aztán nem hív fel.Nem akarok középpontba kerülni,csak nem akarom h átverjen.
2010. júl. 1. 22:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyébként bocsánatot kértem tőle az sms-ért.Csak idegesít h nem tudok róla semmit.
2010. júl. 1. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
hát egyrészt bunkóság,de lehet ha én is ezt tettem volna...Biztos amikor bocsit lértél tőle akkor elmagyaráta h miért nem hivott.Ne edd ezért magad,és neten ismerkedni igenis lehet!legjobb haveromat a cseten ismertem meg,és nagyon jól vunk.Ez nem hülyeség ne haragudjatok meg.aki még nem élt át ilyent az nem tudja és annak tartja,de nem az!próbáljátok ki!puszi és sok boldogságot nektek.Főleg ha megbocsájtott.:*
2010. júl. 1. 23:05
 15/16 Apollo93 ***** válasza:
Istenem ilyen hisztis p*csáktól kímélj meg.
2010. júl. 2. 19:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hisztis p*csa.Ki kérem magamnak.És normális válaszokat kértem,de mindegy.Van aki nem tudja a mondta jelentését.Nehéz helyzetben vagyok ennyi.:(
2010. júl. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!