Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek ma este Budapesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjek ma este Budapesten ilyen hacukában csajozni?

Figyelt kérdés

[link]

Bejelentette a lány akibe szerelmes vagyok hogy bepasizott, úgyhogy ma én be akarok nőzni!

F/28

2019. febr. 17. 19:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az ott egy pizsamanadrág rajtad?

Az ing és a zakó is egy (két?) számmal kisebb a kelleténél.

Minden más OKÉ. :D

2019. febr. 17. 20:28
 12/24 CaroLimona ***** válasza:
88%
Csinos vagy így is Lumpaci,mindegy hova mész,ragadni fognak rád a nők.
2019. febr. 17. 20:36
 13/24 anonim ***** válasza:
81%

az ing alól az övtáskát vedd már ki,mert tisztára úgy tűnik tőle mintha dagi volnál.

jah a ruhát meg cseréld le egy kék farmerre meg egy fekete ingre.

2019. febr. 17. 20:41
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
28 éves egy 48 éves apuka testébe zárva
2019. febr. 17. 20:44
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

Amíg nincs kialakult stílusod, és gyakorlatod az öltözködésben, addig maradj az alap daraboknál. Kék vagy fekete farmer, fehér ing. Mindkettőből szerezz be egy-két minőségi(!!!) darabot! Ne a tescós kategóriát. Szánd rá a pénzt arra pár minőségi, márkás ruhadarabra, hidd el, nem fogod megbánni.

Zakó szerintem nem kell. Egy zakót, pláne öltönyt viselni is tudni kell. Ráadásul egy minőségi zakó 30-40 ezertől indul, az olcsóbb darabok viszont olyanok is. Egy rossz anyagú, rossz szabású, olcsó zakónál sokkal jobb, ha nincs rajtad zakó, vagy egy pulcsi van rajtad, akár lazán a válladra terítve.

A másik, ami nagyon fontos, a méret. Semmi ne lógjon rajtad, de az se jó, ha feszül. Próbálj fel több méretet, és válaszd ki (akár egy tapasztaltabb barátod vagy az eladó segítségével), amelyik a legjobban áll. Figyelj a szabásra! Ugyanabból a méretből is van slim fit, normal fit, comfort fit. Ha pocakos vagy, akkor csak az utóbbi kettő játszik, a slim fit csak a kifejezetten vékony derekú férfiaknak áll jól. A nadrágra ugyanez vonatkozik. Válassz olyan szabást, ami illik az alkatodhoz. Nem elég, ha a hossza és a dereka jó, ha a szára túl szűk vagy túl bő. Általában azt lehet mondani, hogy ha a ruha mindenhol nem túl szorosan, de követi a tested vonalát, azzal nem lőhetsz mellé. Sokszor 1-2 cm is rengeteget számít, ezért fontos, hogy amíg nincs gyakorlatod, addig olyan ember segítsen a választásban, akinek van szeme ezekre a dolgokra.

2019. febr. 17. 20:45
 16/24 anonim ***** válasza:
neked ez azért nem fog olyan könnyen menni, mint a csajnak ;D
2019. febr. 17. 20:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Húha,de Szexi
2019. febr. 17. 20:50
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem a kutyam ilyen nagydarab es macinak hivom es olelgetem! :* Imadom a macikat! A pasim is ilyen mackos mint,te! :*

Remix,Instant,Fogashaz. Legkozelebbre vegyel vmi tapasztaltabb emberrel nehany alapdarab ruhat: farmer,ing,zako/pulcsi. :*

N

2019. febr. 17. 20:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ruhazati boltba menj eloszor.
2019. febr. 17. 20:54
 20/24 anonim ***** válasza:
10%
66%: gratula. Bárcsak minden férfi ennyire képben lenne.
2019. febr. 17. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!