Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek ma este Budapesten ilyen hacukában csajozni?
Bejelentette a lány akibe szerelmes vagyok hogy bepasizott, úgyhogy ma én be akarok nőzni!
F/28
Az ott egy pizsamanadrág rajtad?
Az ing és a zakó is egy (két?) számmal kisebb a kelleténél.
Minden más OKÉ. :D
az ing alól az övtáskát vedd már ki,mert tisztára úgy tűnik tőle mintha dagi volnál.
jah a ruhát meg cseréld le egy kék farmerre meg egy fekete ingre.
Amíg nincs kialakult stílusod, és gyakorlatod az öltözködésben, addig maradj az alap daraboknál. Kék vagy fekete farmer, fehér ing. Mindkettőből szerezz be egy-két minőségi(!!!) darabot! Ne a tescós kategóriát. Szánd rá a pénzt arra pár minőségi, márkás ruhadarabra, hidd el, nem fogod megbánni.
Zakó szerintem nem kell. Egy zakót, pláne öltönyt viselni is tudni kell. Ráadásul egy minőségi zakó 30-40 ezertől indul, az olcsóbb darabok viszont olyanok is. Egy rossz anyagú, rossz szabású, olcsó zakónál sokkal jobb, ha nincs rajtad zakó, vagy egy pulcsi van rajtad, akár lazán a válladra terítve.
A másik, ami nagyon fontos, a méret. Semmi ne lógjon rajtad, de az se jó, ha feszül. Próbálj fel több méretet, és válaszd ki (akár egy tapasztaltabb barátod vagy az eladó segítségével), amelyik a legjobban áll. Figyelj a szabásra! Ugyanabból a méretből is van slim fit, normal fit, comfort fit. Ha pocakos vagy, akkor csak az utóbbi kettő játszik, a slim fit csak a kifejezetten vékony derekú férfiaknak áll jól. A nadrágra ugyanez vonatkozik. Válassz olyan szabást, ami illik az alkatodhoz. Nem elég, ha a hossza és a dereka jó, ha a szára túl szűk vagy túl bő. Általában azt lehet mondani, hogy ha a ruha mindenhol nem túl szorosan, de követi a tested vonalát, azzal nem lőhetsz mellé. Sokszor 1-2 cm is rengeteget számít, ezért fontos, hogy amíg nincs gyakorlatod, addig olyan ember segítsen a választásban, akinek van szeme ezekre a dolgokra.
Nekem a kutyam ilyen nagydarab es macinak hivom es olelgetem! :* Imadom a macikat! A pasim is ilyen mackos mint,te! :*
Remix,Instant,Fogashaz. Legkozelebbre vegyel vmi tapasztaltabb emberrel nehany alapdarab ruhat: farmer,ing,zako/pulcsi. :*
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!