Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondanom a páromnak, hogy edzőterembe tervezek menni? Ha nem mondom el a tervem, akkor amikor már megvettem a bérletet azért szólnom kellene neki?
Együtt élünk, kb másfél éve lassan. Nem neki akarok megfelelni, így én nem vagyok benne biztos, hogy tudnia kellene róla. Bár hozzátartozik, hogy általában csak este tudok majd elmenni.
Emiatt hazudni "gáz"? Vagy el kellene mondanom? Nem tudom, hogy helyes dolog-e elhallgatni.
Lány vagyok egyébként.
Persze. "Cica elmentem gyúrni, majd jövök. Csháá."
32/f
Én nem mondtam, hogy példaértékű a kapcsolatunk...de most nem ez a fontos.
Na persze... nem jönne velem, ő nem kövér. Hova gondolsz?! Mikor a tornázást hozta fel, mondtam neki, hogy ő is csinálja? Azt kérdezte miért? Szerintem ő kövér? Tehát ő azért hozta fel nekem, mert én kövér vagyok, de ő nem csinálja, mert ő nem az. :)
Tehát, ha jól értem, a pasid a garast veri a fogához és attól tartasz, hogy hiszti lesz belőle?
Az a gond, hogy márpedig ezt titkolni tök felesleges. Mondd meg neki kerek perec, hogy mész és pont. Neked is kell az, hogy magaddal foglalkozhass. Ha belefér, akkor meg pláne.
30N
De mielőtt elmész kondizni, szakíts vele. Ha már egészségesen akarsz élni, ne csak a testeddel, hanem a lelkednek is tegyél jót.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!