Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Help. A kisajkam sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help. A kisajkam sokkal nagyobb mint anagyajkam és ez fűrdőruhabugyinál nagyon látszik. Mit csinálja kvele? Mások úgyanigy látják, hogy ott van nkeem középen egy nagy pukli?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Erről kérdezd meg azokat a "másokat" akik már láttak téged fürdőruhában. Amúgy menj el nőgyógyászhoz, vagy plasztikai sebészhez ha ennyire zavar.
2010. júl. 1. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy látják! Gondolom nem szétterpesztett lábbal fekszel ki a strandra...Egyébként meg ezzel semmi probléma nincs, minden nőnek egy picit máshogy néz ki, mások az arányok:)

23L

2010. júl. 1. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Tegyél fel képet,megmondom
2010. júl. 1. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen sajna:( Marhára zavar:/ De nem tudsz vele mit csinálni. Nem hiszem, hogy nagyon feltűnő:)
2010. júl. 1. 15:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen :( Maximum annyit tudsz tenni, hogy elmész plasztikáztatni, de hát... hadd ne mondjam tovább. Én már megszoktam.
2010. júl. 1. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyobb a megszokottnál,de nem hinném hogy látják.És ha igen?Akkor sincs semmi.Kinek ilyen kinek olyan...nagyon sok férfi álma az ilyen punci.Hidd el!
2010. júl. 1. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nincs azzal semmi baj, sokaknak ilyen. Miért gondolod, hogy a fiúknak ez nem tetszik?

Én érezném hülyén magam, ha elkezdeném a strandon bámulni egy csajnak a lába közét. Hidd el, ha egy pillanatra oda is néznek, nem fogják felismerni hogy milyen lehet.

Ha meg majd lekerül a bugyi, onnantól senkit nem érdekel hogy hogy néz ki. Ápolt legyen, és fincsi!

2010. júl. 1. 16:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem fogják szerintem észrevenni, amúgy engem felizgatna ha egy jó csajnál észrevenném a strandon:P
2010. júl. 1. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
nyamm :)
2010. júl. 1. 17:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a váalszokat. Akk nicns itt baj =)Csak olyna idegesítő hogy ott lóg igaz rükörbe nem nagoyn látszik de féltem mi van ha mások tényleg látják???És nagyon trgikus??!
2010. júl. 2. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!