Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez nekem tetszeni kellene mert azt mondják rá, hogy gyönyörű, és ha nem akkor ugye én vagyok a rossz fiú, mi a szép benne?
1. Nem ez, hanem Ő! Személyről beszélünk.
2. A szépség mindenkinek mást jelent. Ízlések és pofonok.
3. Remélem a valóságban nem vagy olyan h..lye, mint ami leszűrhető a kérdésed alapján.
4. Ez a csaj egy átlagos kinézetű lány, SZERINTEM! Másnak meg biztos, hogy más lesz a véleménye.
Ez egy férfi. Férfi volt, és az is marad. Hiába vágod le a péniszedet, tömöd tele magad női nemi hormonokkal, a nemedet nem tudod megváltoztatni. A biológiai valóságot persze lehet tagadni, de semmin nem változtat.
Ahelyett, hogy szerencsétlenekben erősítjük ezeket a dolgokat, inkább lelki segítséget kéne nekik nyújtani.
Milyen lelki segítséget? Nem tehet róla, hogy nőnek érzi magát. Megváltoztatni nem lehet azt, amit érez, ártani senkinek sem árt azzal, ha nőnek nevezi magát, hadd élje ki szabadon ezt.
Ha majd rájönnek hol a gond és lesz rá gyógyszer, na akkor majd jöhet a lelki segítségnyújtás, addig fogadjuk el őket, mint a melegeket. Ők is emberek, nem tehetnek arról, mit éreznek.
Mindenkinek más jelenti a gyönyörűt, nagy baj is lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Nyilván van aki többeknek tetszik, mint mások, de a nagytöbbség valaki szerint szép.
Ez a valaki a képen egy átlagos lánynak számít, csak azért kaphatták föl, mert ez most nagy divat lett.
Viszont akárhogy is néz ki, egészséges férfi a múltja tudatában nem fog hozzá vonzódni, mert ha csak tudat alatt is, de tudja hogy ez mind csak hamisság, és az illető akármennyire nőies, akkor is férfi. Sajnos ez van, nekem sem kellene olyan "férfi", akre rávarrták a f^^t, és gyógyszerektől lett szőrös a levágott melle, bármennyire is sármosra sikerült.
Szóval ne okold magad, se azért mert mint nő nem jön be, sem pedig azért mert az ilyenek nem jönnek be.
Tényleg nagyon szép, egy nagyon szép arcú fiú.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!