Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az "utcán leszólítok egy idegent" ismerkedési módszerről? Hogyan rázd le, hogy ne legyél bunkó?
Ezt a kérdést most lescreenshotoltam, mint ékes példája annak, hogy valóban marhaság utcán próbálkozni.
Aki nem hülye az érti mire gondolok. Aki meg hülye, és nem érzi a különbséget aközött, hogy egy ismerkedős módszernél pl 100 lányból 20 nem ad kosarat rögtön, egy másiknál pedig max 2, annak hiába beszélünk.
Lehet kávéskanállal is gyémántot bányászni, csak sokkal ineffektívebb, fáradságosabb, és kilátástalanabb mint váltani egy hatékonyabb módszerre.
köszi kérdező, kár hogy kérdést nem lehet pontozni.
Mondj hatékonyabb módszert.
Amúgy alapszabály, hogy hátulról nem közelítünk, pont amiatt, mert ijesztő a nők számára.
Válaszolva a kérdésre:
Én még pár éve csináltam ezt elvétve, értsd: havonta ha láttam egy különösen érdekesnek tűnő lányt, tehát nem minden megállóban.
a hülye gyakoris "Ismelkenni báhool leheet" féle válaszok jól meghülyítettek akkor még. Fiatal voltam, na...
Aztán úgy 20 ilyen próbálkozás után jöttem ré hogy ez kultúr lányoknál nem megy.
Kultúr= nem buta kis csitri, akit annál könnyebb felszedni minél suttyóbb stílusban tolod a full kretén szövegeket.
Végül egy régi barátságból lett egy kb 3 éves kapcsolatom, mikor is elkezdtünk együtt tanulni.
Aztán most ismét megszinglisedtem, de majd csak kiépül szépen lassan egy olyan lány-fiú barátság, amit tovább lehet fejleszteni. Nem görcsölök rá, nem megyek faltörőkossal az ajtónak.
És most olvassuk a következő 3-4 válaszban azoknak a "megtörtént" történeteit, akik éppen egy hétfő reggeli csúcsforgalmi időpontban az agyonzsúfolt 2-es metrón ismerték meg a majdani feleségüket/férjüket, meg a tesco zöldség-gyümölcs osztályán hihetetlenül romantikusan összeért a kezük, mikor ugyanazt az almát akarták megvenni, és tudták: ő az igazi.
Be is készítem a popcornt, meg az üccsit.
Máskor mond meg, hogy nem szeretnél ismerkedni, ennyi, mindenki megy a maga dolgára. A férfiaknak kezdeményezni kell, ti is elvárjátok, jó rosszul kezdeményezett ez a gyerek, de mivel idegen indoklás nélkül elküldheted. A férfiaknál benne van ez a kockázat, ők kockázatot vállalnak, cserébe ti tőletek azt várják el, hogy amennyire lehet normálisan kezeljétek ezt a szituációt. Mind a két félnek vannak hátrányai és előnyei, nektek ez a hátrány. Amikor ilyen helyzetben vagy, gondold magad az ő szituációjába, hogy milyen lenne, úgy kell vele bánni, ahogy te is elvárnád, hogy veled, korrekten. Persze nehéz beleképzelni magadat egy férfi szerepébe tudom, mert te ilyenre nem szorulsz rá.
Mielőtt lepontoztok, nem igazán szoktam kezdeményezni nőknél, pont emiatt, tudom milyen szar lehet ez, de szerencsére van olyan lány, aki tud beszélgetni a lúzerebbekkel is, még ha nem is lenne rászorulva és mindenkihez van egy kedves szava, amíg nem lép túl egy határt, jó lenne ha több ilyen lány lenne.
3: A pasi rosszul csinálta, így persze, hogy nem működik.
Hátulról nem közelítünk meg és érintünk meg idegent (nem csak nőt), mert rémisztő. Utána pedig nem követjük, mint egy eszement.
Lehet ezt másképp is csinálni. Pl. távolról nézni és szemezni, mosolyogni vele, vagy ha látod, higy nem vagy a perifériájában, akkor szigorúan elölről megközelíteni!
Én elég nyitott vagyok az utcán ismerkedésre, történt is már velem, de ha hátulról próbálkozik valaki, és még meg is érint, azt "támadásnak" veszem.
Jajaja, hát hogyne 7-es...
Véletlenül se kap el ott helyben a hebegő-habogó görcs, és érzed úgy hogy valami folytogatóan kínos helyzetben vagy, amiből muszáj kimenekülni.
És nyilván egy lány az utcán ha előre felé néz, és ugyanabba az irányba halad (legalábbis ezért van a fejünkön elől a szemünk), akkor nyilván észreveszi ha szemezel vele...
Egyébként is, mi a tököm az a szemezés? A szemkontaktus azs emberek uszkve felének nyomasztó, még ismerőssel is kerüli a nagyon direkt szemkontaktust.
Nem hogy idegennel...
És nyilván random pasik szemkontaktusainak mikrojelzéseit figyelik a lányok (vagy ámblokk az emberek)... Véletlenül se a telefonjukat, forgalmi dolgokat mint jelzőlámpák, vagy akármi mást.
Jók az ilyen éjjel fél hármas mesék az ismerkedésre 115%-osan nyitott lányokról. Közvetlenül elférnek Holle anyó és a Csillagszemű juhász mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!