Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túratárs barátnőt hol tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túratárs barátnőt hol tudnék találni magamnak?

Figyelt kérdés
Nagyrészt egyedül járom az erdőt, szeretek barangolni meg kirándulni, ha tehetem megyek, csak kíváncsi lennék, hogy hasonló érdeklődésű társat honnan szerezzek magamnak? :) Klubba nem igazán mennék, mert egyedüli típus vagyok, vagy csak olyanokkal mennék akiket jól ismerek, vagy közel állnak hozzám, vagy esetleg egy lánnyal, akivel szót tudnék érteni és passzolna hozzám.

2019. febr. 11. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha fent vagy Facebookon, ott is vannak ilyen jellegű csoportok.
2019. febr. 11. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
10-es : hát a túrázáshoz aztán tényleg a havi brutto kereset,meg a péniszméret szükséges :D Hogy zajlik a beszélgetés ? Ráírsz valakire,hogy nincs kedved túrázni velem esetleg,erre a nő megkérdezi hány centi a péniszed meg mennyit keresel ? :D Na ne.
2019. febr. 11. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
#15.43 Vicc akart lenni. Bszélgetések többnyire nem zajlottak, hiszen, mint írtam, általában nem válaszoltak a megkeresésre. De lehet próbálkozni, a tagsági díj, mikor én használtam az oldalt, jóval alacsonyabb volt, mint az ismertebb társkeresőkön. Ha most is így van, nagyot nem lehet bukni.
2019. febr. 11. 15:55
 14/16 D. Brasco ***** válasza:
100%
Facebook-on van egy vagon ilyen turatars kereső csoport!Kezdesnek probald a vandorboyt!
2019. febr. 11. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

Hirdetnek egy csomó túrát, elmész, van 5-50 ember, ha valaki szimpatikus megismerkedtek. Fontos, hogy ez nem pár kereső, de sok emberrel leget dumálni, ismerkedni.

FB-on is van egy rakás publikus túra csoport.

2019. febr. 11. 17:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Vandorboy inkább utazós, mint túrázós csoport.
2019. febr. 11. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!