Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti távkapcsolatban minden nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti távkapcsolatban minden nap beszéltek?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran találkoztok?

2019. febr. 10. 17:49
 1/5 anonim válasza:

Amikor távkapcsolatban éltem mindennap beszéltünk. Telefonon,messenger.

Hetente találkoztunk 😊

19/L

2019. febr. 10. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Én neten ismertem meg a páromat, 4 és fél évig voltunk 200 km-es távkapcsiban. Minden nap skyp-on, fb-on beszélgettünk.

Hetente a két város között félúton találkoztunk, mikor mind a kettőnknek jó volt, akkor egymásnál.

4 és fél év után ő költözött az én városomba. 6 éve vagyunk együtt.

2019. febr. 10. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Amíg nem éltünk együtt szinte 0-24-ben beszéltünk folyamatosan minden nap. Hetente, kéthetente tudtunk 1-2 napra találkozni. Bár ez azóta sem sokat változott, hogy együtt élünk. Nekünk erre van igényünk. Valakinél ez más.

Viszont szerintem inkább távkapcsolatban kellene minden nap többet beszélni. Mert olyankor nincs az, hogy áhh, délután úgy is találkozunk majd beszélünk akkor. Bár nekem bármilyen kapcsolatban fura lenne, ha valaki nem keresne minden nap. Legalább annyira, hogy kivel mi történt aznap meg ilyenek. El se tudom képzelni, hogy egész nap egy "Mizu?"-t se tudjon valaki leírni.

2019. febr. 10. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
2 évig tavkapcsolatban éltünk.Havi két hétvégén találkoztunk.(1100km) Rengeteget beszélgettünk, szerintem napi 2-3 órát tuti.
2019. febr. 10. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, ez mindkettőnknek túl sok lenne és amúgy is rühelljük az ilyen személytelen kommunikációs platformokat mint a telefon vagy a chat. 2-3 hetente találkozunk pár napra és 3-4 naponta videóchaten beszélgetünk.
2019. febr. 11. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!