Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért ér felpontozást, ha valaki szerint a férfiaknak elég a nő kinézete a szerelemhez, de ha valaki ugyanezt megfordítja, akkor neki lepontozás a jussa?
Vagy ha mondjuk leírja egy nő, hogy nem jönne össze olyannal, aki kevesebbet keres nála, felpontozzák. Ha ugyanezt egy férfi írja nőről, bye-bye jó értékelés.
Mit éreznek az ilyen idióták, akik képesek pont ugyanazt ellenkezően pontozni, attól függően, hogy melyik nem milyen helyzetben szerepel benne, illetve (vélhetően) milyen nemű a személy, aki a választ írta?
Nincs benne semmi logika.
Tegnap egy más topicban írtam egy kérdéshez két választ, a kettő között gyökeresen megváltozott az álláspontom, mert közben írt a kérdező plusz infót. Értsd: első válaszom lényege, hogy "nem", a másodiké, hogy "igen". Mindkettőt 0%-ra pontozták. :D Kérdés, hogy ha a kettő közül egyik se (a kérdés jellegéből adódóan nem volt köztes opció), akkor mi lett volna hasznos?
Másik kedvencem az a jelenség, ami például a tegnapi vagy tegnapelőtti kérdésnél volt: a kérdés, hogy 10-ből ki hányszor jut el az orgazmusig. Leírtam, hogy én hányszor, és lepontozták. :DDDD De hát ha egyszer az a válaszom? Az ilyen "te mit gondolsz..?" jellegű kérdéseknél nem bírom felfogni, hogy mit lehet lepontozni. :D
Én már feladtam, csak röhögök rajta, nem is érdemes logikát keresni abban, hogy ezen az oldalon mi alapján mennek a pontozások. Teljesen véletlenszerű, vagy nem tudom.
Ja igen, meg mikor volt egy kérdés, hogy melyik pár mivel védekezik, és ki fizeti.
Leírta 5 nő, hogy fogamzásgátlót használnak, és ők fizetik maguknak. 100% hasznos. Leírtam én, hogy fogamzásgátlót használok, és én fizetem, 0% hasznos.
Most erre mit lehet mondani? :D
¯\_(ツ)_/¯
Ennek nincs köze a nemhez.
A legtöbben elfogultan kommentelnek és pontoznak a saját nemük javára.
Pl a nőket itt rendszeresen szidalmazzák, hogy mennyire válogatósak, csak a pénz és külső számít nekik, nem keresik a belső értékeket. Majd jön a tükör, hogy hogyannlehetne modell kinézetű barátnőt találni.
Volt egy kérdés, ahol a kérdező férfi nem volt biztos benne ,hogy el tudná fogadni, hogy a kiszemelt nőnek égési sebhelyei vannak. Kapta is az osztást, hogy mennyire felszínes és sekélyes, ha őt ez zavarja.
Na, ennek a tükrében megmagyarázhatatlanul és VÉDHETETLENÜL visszás, amikor mondjuk egy alacsonyabb férfi kiír egy kérdést, hogy őt miért mellőzik és kikérik a válaszolók maguknak, hogy ők felszínesek lennének, de hát az ösztönök, a vonzalom meg a biztosnágérzet kell, meg a magasság, ebben semmi felszínesség sincs. De ha más emberről van szó, akkor felszínesség.
Elfogultság, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!