Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnák találni idősebb nőt akivel tudnék szexelni?
Normális válaszokat szeretnék.
20F
8as!
Igen még élt :)
Én voltam a páciens, ő pedig a nővérke. Később már én ápoltam őt :P
Nem kell félreérteni a kérdezőt. Nem az a célja hogy idős nővel legyen, hanem hogy végre valaki megkínálja egy kis szánalompuncival. Csak nem egészen jól fogalmazott. Nyalt is már puncit, de kórházba került miatta, mert a kerítésre volt rajzolva!
Én viszont 60+ férfi vagyok, és inkább egy életteli, vidán Hölgyre vágyom. Hogy hány éves nem igazán fontos, ha pezseg az ereiben a vér! :)
Gondolom, kérdező, a saját korosztályodban már megtapasztaltál mindent, azok a csajok már nem tudnak újat mutatni neked, azért váltanál az "idősebb" hölgyekre.
Mert ha nem így van, nehéz dolgod lesz. Egy bokszoló előbb tanuljon meg bokszolni, haladjon lassan végigverve mindenkit felfelé, és amikor elég tudás birtokába került, akkor hívja a ki a világbajnokot.
Fordítva nem fog működni.
Ez nem igazság! Megint kihullottam a rostán ! :(
58 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!