Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnák találni idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnák találni idősebb nőt akivel tudnék szexelni?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat szeretnék.

20F

2019. febr. 8. 10:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bocsi
2019. febr. 8. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:

8as!

Igen még élt :)

Én voltam a páciens, ő pedig a nővérke. Később már én ápoltam őt :P

2019. febr. 8. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Manapság nehezen. Már csak azért is gondolom mert minden második kérdező ilyet keres :( Aki talál az azonnal lecsap, tehát vélhetőleg csak kevesen vannak akik hajlandóak és szabadok.
2019. febr. 8. 13:57
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell félreérteni a kérdezőt. Nem az a célja hogy idős nővel legyen, hanem hogy végre valaki megkínálja egy kis szánalompuncival. Csak nem egészen jól fogalmazott. Nyalt is már puncit, de kórházba került miatta, mert a kerítésre volt rajzolva!

Én viszont 60+ férfi vagyok, és inkább egy életteli, vidán Hölgyre vágyom. Hogy hány éves nem igazán fontos, ha pezseg az ereiben a vér! :)

2019. febr. 8. 14:48
 15/17 anonim ***** válasza:
29%
Virágcsokorral a kezükben a temetők felé szoktak menni, főleg hétvégeken! Sok szerencsét!
2019. febr. 8. 14:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, kérdező, a saját korosztályodban már megtapasztaltál mindent, azok a csajok már nem tudnak újat mutatni neked, azért váltanál az "idősebb" hölgyekre.

Mert ha nem így van, nehéz dolgod lesz. Egy bokszoló előbb tanuljon meg bokszolni, haladjon lassan végigverve mindenkit felfelé, és amikor elég tudás birtokába került, akkor hívja a ki a világbajnokot.

Fordítva nem fog működni.

2019. febr. 9. 18:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez nem igazság! Megint kihullottam a rostán ! :(

58 N

2019. febr. 11. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!