Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek egy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy terhes nővel?

Figyelt kérdés
Komoly vagy laza kapcsolatra gondoltok ?
2019. febr. 8. 08:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Ja és senki sem akarja annyira hallani, hogy gyönyörű, mint egy terhes nő..:)
2019. febr. 8. 10:19
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Húú, előmásztak a repedésekből az erkölcsrendészek, akik soha életükben nem követtek el hibát, egy emberben sem csalódtak és soha senkit nem ismertek félre. Irigylem ezeket az embereket, hogy mindig tökéletes döntéseket hoznak.
2019. febr. 8. 11:55
 13/20 Rockarc ***** válasza:
19%

Ilyen idosen en mar nem, hiszen azert legalabb a diplomaosztojan szeretnek meg eletben lenni, ha mar egyszer felneveletem. Fiatalabb koromban nem lett volna kizaro ok.

42F

2019. febr. 8. 11:56
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Inkább csak laza kapcsolatra, de ki tudja? lehet belőle komoly is.
2019. febr. 8. 12:01
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen,lazára mindenképpen,ha jól alakul komolyra is.
2019. febr. 8. 13:33
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi alapján pontozzák itt a válaszokat páran? :D Ha valaki összejönne/nem jönne, tehát elmondja a kérdésre a választ, mi alapján ítélitek meg hasznosnak?
2019. febr. 8. 16:51
 17/20 anonim ***** válasza:
32%

Fujjnem

"más megunt játéka sem kellene." ennek se lesz kapcsolata :D

2019. febr. 8. 16:54
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
2019. febr. 8. 20:19
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Nekem van ilyen ismerősöm, aki terhesen ismerkedett meg a párjával. A férje megcsalta így elvált, csak akkor már útban volt a baba.

Az új párral évek óta együtt vannak, azóta lett közös gyerek is.

2019. febr. 9. 14:32
 20/20 anonim ***** válasza:

1 ismerek teljesen jól szituált intelligens nőt akit azért hagytak ott mert terhes lett. Egy ilyen nővel simán, kezdenék.

2 A terhes nőknél ha jól tudom gyakran előfordúl,hogy a rájuk tör a gidagörcs, eggyel összejártam bár ő tényleg nem az eszéről volt híres.

3 szerintem is jobb ha az a pasival éli meg a nő a terhesség minden jó és rossz oldalát aki tényleg vele lesz.

4 viszont valljuk be sok nő számító, arra gondolok,hogy a gyes gyed ha nem valami jól fizető állásuk volt éhen halni se elég, kell egy pasi aki eltartja. Nő visszamegy dolgozni, pasit lapátra teszi.

5 tfh valaki 18-25 évesen csinálta a gyereket és 30 fölött előjön az apai ösztön...

Röviden, nagyon meg kell fontolni.

2019. márc. 19. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!