Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy terhes nővel?
Ilyen idosen en mar nem, hiszen azert legalabb a diplomaosztojan szeretnek meg eletben lenni, ha mar egyszer felneveletem. Fiatalabb koromban nem lett volna kizaro ok.
42F
Fujjnem
"más megunt játéka sem kellene." ennek se lesz kapcsolata :D
Nekem van ilyen ismerősöm, aki terhesen ismerkedett meg a párjával. A férje megcsalta így elvált, csak akkor már útban volt a baba.
Az új párral évek óta együtt vannak, azóta lett közös gyerek is.
1 ismerek teljesen jól szituált intelligens nőt akit azért hagytak ott mert terhes lett. Egy ilyen nővel simán, kezdenék.
2 A terhes nőknél ha jól tudom gyakran előfordúl,hogy a rájuk tör a gidagörcs, eggyel összejártam bár ő tényleg nem az eszéről volt híres.
3 szerintem is jobb ha az a pasival éli meg a nő a terhesség minden jó és rossz oldalát aki tényleg vele lesz.
4 viszont valljuk be sok nő számító, arra gondolok,hogy a gyes gyed ha nem valami jól fizető állásuk volt éhen halni se elég, kell egy pasi aki eltartja. Nő visszamegy dolgozni, pasit lapátra teszi.
5 tfh valaki 18-25 évesen csinálta a gyereket és 30 fölött előjön az apai ösztön...
Röviden, nagyon meg kell fontolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!