Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban van olyan nap, mikor nincs sok kedvetek beszélgetni, csetelgetni?
Figyelt kérdés
Én nem igazán szeretem az üres locsogást, nincs mindig kedvem beszélgetni. A páromnál is néha ezt érzem, de olyankor mindig beijedek, hogy már nem kellek neki.2019. febr. 6. 17:37
1/6 anonim válasza:
Minden napom ilyen volt távkapcsolatban :) Semmit nem ad számomra az emberi kapcsolataimhoz a csetelgetés vagy épp az üres locsogás semmiségekről. Szerencsére a férjem is ilyen típus, így amíg távkapcsolatban éltünk, nem beszéltünk minden nap, helyette inkább hétvégente beszéltünk hosszabban és tartalmasabban Skypeon.
2/6 anonim válasza:
Semmi értelme a távkapcsolatoknak.Kivéve ha csak egy bizonyos ideig tart.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Tinikoromban még rengeteget tudtam csetelgetni, szó szerint a semmiről is órákat, meg mindig vicces képeket küldözgettünk egymásnak vagy ilyesmi. De úgy látszik az érettséggel jön együtt az is, hogy ebből kinövünk :D
2019. febr. 6. 17:44
4/6 anonim válasza:
@3: Meg mert tudod, hogy semmit nem ad a helyzet. Egy bizonyos kor fölött nem olyan négy élmény a telefont vagy a monitort bámulni ahelyett, hogy a másikkal szemtől szemben beszélnél.
Ha félsz valamitől, akkor mondd el neki - ennél többet nem tehetsz és nem is ártasz vele.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Ez így van..én nem is tudom úgy kifejezni magam cseten, mint élőben.
2019. febr. 6. 18:36
6/6 anonim válasza:
Én nem mindig szeretek beszélgetni így a párommal, de azért a mindennapos kommunikáció megvan. A programokat, nyaralást pl általábn így intézzük (szálláskerelés, jegyfoglalás stb), illetve ha mást nem, akkor egy pár sorban leírjuk, milyen volt a napunk. Néha sokkal hosszabban is elbeszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!