Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen formában divat manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen formában divat manapság felvenni a férj nevét?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 22:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem is minden név illik össze kötőjellel.

A Valakiné Valamilyen Valakit látni még

2019. febr. 6. 07:12
 12/25 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy az ismerőseim körében látom, a kötőjeles a legnépszerűbb. De nekem a hagyományos "Kovácsné Kiss Anna" típus is tetszik A "Kovács Jánosné", na az tényleg nem lennék, meg kell hogy maradjon legalább a keresztnév, különben a nő úgy érezheti hogy megszűnt létezni, nem is értem régen miért ez volt a szokás.
2019. febr. 6. 07:30
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Azért kíváncsi vagyok az ilyen kötőjeles név felvevésnél, hogy ezeknek az embereknek a gyerekeik is kötőjelesel lesznek? És majd 20 múlva ezeknek a gyerekei osszehazasodnak, a dupla vezetéknevű gyerekek, akkor majd 4 vezeték nevük lesz? És úgy tovább? Röhejes. Én egyébként úgy vettem fel a férjem nevét hogy az enyém is megmaradjon. Kovácsné Nagy Róza (nyilván nem így hívnak, csak egy általános példa hogy lehessen látni miről is beszélek), és a gyerek pedig csak a férjem vezetéknevét kapta.

Tényleg kíváncsi leszek mi lesz itt 20 év múlva a sok kötőjeles nevet viselő szerencsétlen gyerekkel akik házasság előtt állnak és tanakodnak hogy na most hogyan legyen a nevük.

2019. febr. 6. 09:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem magától értetődő ,hogy akik össze házasodnak azoknak kötelezően gyerekük is lesz. Nem mindeki szeretne gyereket vállalni
2019. febr. 6. 10:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"akkor majd 4 vezeték nevük lesz"

Nem. Maximum kettő lehet. Majd válogatnak. Nem ez lesz életük legnagyobb problémája.

2019. febr. 6. 10:13
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Én biztos nem fogom felvenni senki nevét.

Középkori hagyomány...

2019. febr. 6. 10:56
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
a gyerek az apa nevét kapja nem a kötöjeles anya nevét...
2019. febr. 6. 11:32
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Divat nem divat az én férjem ragaszkodott hozzá! Én nem akartam felvenni egyáltalán, neki még a kötőjeles sem felelt meg, így Xné lettem 😃 megmondta h nem vesz el ha nem veszel fel a nevét. Ő ilyen régimódi amúgy is.
2019. febr. 6. 11:48
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

# 18

Elég gázak vagytok mindketten.

2019. febr. 6. 11:54
 20/25 anonim ***** válasza:
55%
Amit divatnak látok, az a kötőjeles meg a nem-felvétel.
2019. febr. 7. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!