Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a PUA mennyire megbízható,2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a PUA mennyire megbízható,25 vagyok még szűz, már nem látok kiutat, ezzel be fogok tudni csajozni?

Figyelt kérdés

2019. jan. 31. 19:58
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Jó nekef biztos 16 éves korod óta szexelsz
2019. jan. 31. 21:55
 22/38 anonim ***** válasza:
62%

"De van olyan hogy valaki félénknek születik"

Rossz nevelés, túlzott óvatoskodás, nagy elvárások, gyakori kudarcok.

Nagyon egyszerű a tanácsom, és pénzbe se kerül. Kezdj el meditálni, van ezer, meg egyféle a neten. Találd meg a lelki békéd, aztán elmúlik a szorongás.

Ezt egy csajozós tanfolyam nem oldja meg, és egy prosti se fogja.

Normális ember azért jár prostihoz, hogy olyat tegyen, amit otthon az asszonnyal nem tud, a többi, meg maszlag.

2019. jan. 31. 21:56
 23/38 anonim ***** válasza:

Amit az előző ír jó, meditáció, mindfulness, relaxációs gyakorlatok. De inkább pszichiáter, ő majd eldönti, hogy milyen terápia kell neked. Neten keresni kell egy jót, akiről sok pozitívumot írnak, pszichiátert kerülném, maximum felcímkéz valamilyen személyiségzavarral, és begyógyszerez.

Attól mert elmész k_rvázni, ugyan úgy megmarad a szociális szorongásod. Ha majd a saját ügyességed, kommunikációd folytán jutsz puncihoz, az segít, sikerélmény, plusz önbizalom, de azért mert odanyomsz 20 ezret valakinek, nem leszel talpraesettebb... Lehet kellemes élmény lesz(de könnyen elképzelhető, hogy nem lesz jó élmény), de semmivel sem leszel beljebb a szociális szorongásodat illetően.

2019. jan. 31. 22:05
 24/38 anonim ***** válasza:
szóval inkább pszichológus, és a pszichiátert kerülném
2019. jan. 31. 22:06
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

"Jó nekef biztos 16 éves korod óta szexelsz"

:D juj, de szánalmas és gyerekes szöveg :D

28 éves nő vagyok, és 23 évesen veszítettem el a szüzességemet.

Van még valami b..romság, amit szeretnél ehhez a témához hozzátenni?

2019. jan. 31. 22:10
 26/38 A kérdező kommentje:
Akkor is egy nedves pite kell nekem
2019. jan. 31. 22:12
 27/38 A kérdező kommentje:
Ez nem gyerekes a lemaradásom az életről az megbénít
2019. jan. 31. 22:12
 28/38 anonim ***** válasza:
Akkor menj és próbáld ki, hiába írunk mi bármit is. Lehet jót fogsz szexelni, lehet utána téped a hajad, hogy erre költöttél. Mindenki a saját kárán tanul.
2019. jan. 31. 22:14
 29/38 A kérdező kommentje:
És fiatalhoz vagy idősebbhez menjek valaki segítsen meg mennyire megbízható a rosszlányok
2019. jan. 31. 22:17
 30/38 anonim ***** válasza:
Én nem csodálom, hogy szűz vagy. Ostoba entitás. Menj prostizni kézen fogva azzal a szerencsétlennel, aki mindenkinek a prostikat ajánlja megoldásnak kb. mindenre. Majd ő megmondja melyik a tuti. Normális nő úgysem áll le veled, és nem, nem a külsőd miatt. Egyszerűen egy primitív gyökér vagy.
2019. jan. 31. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!