Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra (a felsoroltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra (a felsoroltak közül) mely személyiségjegyek a legtaszítóbbak és a legkevésbé taszítóak (egy kapcsolatban pl. )?

Figyelt kérdés

Csak érdekességképpen kérdezem, mert ugye szinte mindegyik rossz lesz, de melyek azok amik számodra a leginkább szörnyűek és a legkevésbé problémásak?

Arrogancia, tutyimutyiság, primitívség (itt most leginkább az egyszerűségre értve, szóval olyan aki olyan egyszerűen ostobácska, de nem rosszindulatú vagy tahó), tudálékosság, trehányság, súlyos szenvedélybetegség(ek), ápolatlanság, tahóság, anyuci/apuci kisfia/kislánya módon élés, ügyetlenség-kétbalkezesség, unalmasság, aszociálisság, erőltetetten vidámkodás, leereszkedő jellem, gőgösség, fukarság, agresszió, sértődékenység, féltékenység, lustaság ("jó a segíj, minek dolgozzak"), felelőtlenség, udvariatlanság

Korod és a nemed is leírhatod, ha gondolod, érdekes lenne megnézni melyik korcsoportnak mi a "kedvence" ezek közül.

2019. jan. 31. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
lásd ágnyeszka, azt mondták rá, olyan mint hitler, erre idehányta a fél ebédjét is....:DDDDD
2019. jan. 31. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem is ebédeltem, kikérem magamnak! :D
2019. jan. 31. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Kizáró tulajdonságok:

Arrogancia, primitívség, trehányság, súlyos szenvedélybetegség, ápolatlanság, tahóság, erőltetett viselkedés (lényegtelen, hogy vidám-e)leereszkedő jellem, gőgösség, fukarság, unalmasság, agresszió, lustaság

Feltételek mellett elfogadható dolgok:

Tutyimutyiság-elfogadom, ha láthatóan próbálja kompenzálni valamivel és felismeri a bajt.

Tudálékosság- sokszor bosszantana de szerintem meg tudnám szokni ha van mellette egy laza, vicces, szerető énje

Anyuci fia- El tudnám fogadni, ha tudatosan le akarná vetni a szerepét illetve nem én lennék az anyuci

Sértődékenység- tudnék hozzá alkalmazkodni, ha ő is tudna hozzám, figyelnék, hogy nagyrészt ne legyek sértő, cserébe ő figyelne, hogy legyen objektívabb

Felelőtlenség- elég nehezen, de el tudom fogadni ha láthatóan próbálja ő is jobbá tenni (pl listát vezet az elvégzendő teendőiről)

Udvariatlanság- onnan tudom, hogy elfogadom, hogy párom sem tudja minden helyzetben az illemet a szülei nevelési módszerei miatt, de meg lehet oldani ezt is

Amik nem jelentenek különösebb gondot:

Ügyetlenség

Féltékenység

Asszociálisság

Ezek kontextusból kiragadva mindenkinek mást jelentenek ez csak az én gondolataim alapján van itt. Pl a beteges féltékenység az simán kizáró ok is lehet...

2019. jan. 31. 22:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is az #1-es "értékelését" fogom használni, tehát

1 = nope

2 = elviselhető, de azért nem örömteli

3 = megoldjuk

Arrogancia - 1

tutyimutyiság - 2

primitívség - 1

tudálékosság - 1

trehányság - 3

súlyos szenvedélybetegség(ek) - 1

ápolatlanság - 1

tahóság - 1

anyuci/apuci kisfia/kislánya módon élés - 1

ügyetlenség-kétbalkezesség - 3

unalmasság - 2

aszociálisság - 0 (ha asszociális, meg se tudunk ismerkedni, nem értelmezhető)

erőltetetten vidámkodás - 2

leereszkedő jellem - 1

gőgösség - 1

fukarság - 2

agresszió - 1

sértődékenység - 2

féltékenység - 1

lustaság ("jó a segíj, minek dolgozzak") - 1

felelőtlenség - 1

udvariatlanság - 2 (attól függ, szimplán tiszteletlen paraszt, vagy esetleg csak nem ismer 1-2 illemszabályt, amin lehet változtatni)

2019. febr. 1. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Számomra egyik sem tolerálható egy kapcsolatban.
2019. febr. 1. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!