Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra (a felsoroltak közül) mely személyiségjegyek a legtaszítóbbak és a legkevésbé taszítóak (egy kapcsolatban pl. )?
Csak érdekességképpen kérdezem, mert ugye szinte mindegyik rossz lesz, de melyek azok amik számodra a leginkább szörnyűek és a legkevésbé problémásak?
Arrogancia, tutyimutyiság, primitívség (itt most leginkább az egyszerűségre értve, szóval olyan aki olyan egyszerűen ostobácska, de nem rosszindulatú vagy tahó), tudálékosság, trehányság, súlyos szenvedélybetegség(ek), ápolatlanság, tahóság, anyuci/apuci kisfia/kislánya módon élés, ügyetlenség-kétbalkezesség, unalmasság, aszociálisság, erőltetetten vidámkodás, leereszkedő jellem, gőgösség, fukarság, agresszió, sértődékenység, féltékenység, lustaság ("jó a segíj, minek dolgozzak"), felelőtlenség, udvariatlanság
Korod és a nemed is leírhatod, ha gondolod, érdekes lenne megnézni melyik korcsoportnak mi a "kedvence" ezek közül.
Kizáró tulajdonságok:
Arrogancia, primitívség, trehányság, súlyos szenvedélybetegség, ápolatlanság, tahóság, erőltetett viselkedés (lényegtelen, hogy vidám-e)leereszkedő jellem, gőgösség, fukarság, unalmasság, agresszió, lustaság
Feltételek mellett elfogadható dolgok:
Tutyimutyiság-elfogadom, ha láthatóan próbálja kompenzálni valamivel és felismeri a bajt.
Tudálékosság- sokszor bosszantana de szerintem meg tudnám szokni ha van mellette egy laza, vicces, szerető énje
Anyuci fia- El tudnám fogadni, ha tudatosan le akarná vetni a szerepét illetve nem én lennék az anyuci
Sértődékenység- tudnék hozzá alkalmazkodni, ha ő is tudna hozzám, figyelnék, hogy nagyrészt ne legyek sértő, cserébe ő figyelne, hogy legyen objektívabb
Felelőtlenség- elég nehezen, de el tudom fogadni ha láthatóan próbálja ő is jobbá tenni (pl listát vezet az elvégzendő teendőiről)
Udvariatlanság- onnan tudom, hogy elfogadom, hogy párom sem tudja minden helyzetben az illemet a szülei nevelési módszerei miatt, de meg lehet oldani ezt is
Amik nem jelentenek különösebb gondot:
Ügyetlenség
Féltékenység
Asszociálisság
Ezek kontextusból kiragadva mindenkinek mást jelentenek ez csak az én gondolataim alapján van itt. Pl a beteges féltékenység az simán kizáró ok is lehet...
Én is az #1-es "értékelését" fogom használni, tehát
1 = nope
2 = elviselhető, de azért nem örömteli
3 = megoldjuk
Arrogancia - 1
tutyimutyiság - 2
primitívség - 1
tudálékosság - 1
trehányság - 3
súlyos szenvedélybetegség(ek) - 1
ápolatlanság - 1
tahóság - 1
anyuci/apuci kisfia/kislánya módon élés - 1
ügyetlenség-kétbalkezesség - 3
unalmasság - 2
aszociálisság - 0 (ha asszociális, meg se tudunk ismerkedni, nem értelmezhető)
erőltetetten vidámkodás - 2
leereszkedő jellem - 1
gőgösség - 1
fukarság - 2
agresszió - 1
sértődékenység - 2
féltékenység - 1
lustaság ("jó a segíj, minek dolgozzak") - 1
felelőtlenség - 1
udvariatlanság - 2 (attól függ, szimplán tiszteletlen paraszt, vagy esetleg csak nem ismer 1-2 illemszabályt, amin lehet változtatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!