Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális kapcsolat vagy nem?
Kisebb konfliktusok beleférnek, majd ha felnősz ezt megérted, és látod h másoknak milyen kapcsolata van.
Persze, azért nem mondom, hogy olyan a ti kapcsolatotok, mint az én házasságom, de én nem látok nagy gondot nálatok azért nálatok sem.
De azért egy 23 éves lánynak, úgy hogy már van egy 4 éves gyereke, az sose lesz normális, de más értelemben, mint amire te kérdeztél rá.
Kedves 3#!
Azt,hogy én fiatalon szültem az tény. Viszont senkisem tudja mi volt az előzménye annak,hogy gyerekem van. Senkinek nem kívánom azt, amiért nekem korán lett gyermekem. De úgy gondolom mivel ez nem bűn igy bátran és büszkén "viselem" a nagyszerű világ előtt. És annak ellenére hogy fiatalan vagyok anya még nem vagyok rosszabb mint egy 30+ os aki még enni sem ad a gyerekének. Ugy gondolom nem a kor számit hanem a szellemi (agyi) érettség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!