Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most 16 vagyok, és ha 14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most 16 vagyok, és ha 14 éves koromtól rendszeresen önkielégítek akkor szexnél nagyon hamar el tudok menni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem Timi válasza: :D

az attól is függ mennyire mentél bele az önkielégítésbe...és hogy voltál-e már fiúval, mert am magától a maszturbációtól ez nem függ, hanem inkább szexuális gyakorlat kérdése... szerintem

17/L

2010. jún. 30. 15:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de am fiú vagyok.
2010. jún. 30. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:

És most én leszek a g.ci, de közbeugatok a szép beszélgetéseteknek :P

Üdvözlettel: Szőrmóksegg, South Park mellől, az Evenstone hegyről.

Kérdezőnek: Az általában nem nagy előny, ha hamar elmész.

2010. jún. 30. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:
hoppá...bocsi, valamiért arra gondoltam, h lány vagy...ebben az esetben, inkább csöndben maradok :D
2010. júl. 1. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!