Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg jobban becsülik azokat a nőket, akik hajlandók orálozni?
"hanem egy olyan nő, akinek van tartása, tud nemet mondani és jó a lelke"
Hát, ezzel sokakat kizártál :D
Ha nincs orál, akkor repül a nő.
Nem ezzel lehet megfogni, és megtartani, de ha kapcsolatot akar velem, ez az alap.
Én is megadom neki, nem marad viszonzatlan. :)
Ne csodálkozz rajta, ha kiderül, nem vagy rá hajlandó, hogy hamar lapátra kerülsz.
Az eddigi 13 lányból-nőből egy volt, aki ügyesen csinálta. A többi is szívesen adta, de annyira semmilyen volt, hogy pár próbálkozás után egyáltalán nem igényeltem és inkább én adtam nekik csak + szex.
Hiába próbáltam segíteni nekik, hogy miként lehetne jobb, nem igazán jött össze.
Azt már nem tudom megmondami, hogy ez mennyire játszott szerepet a kapcsolatok hosszában, de az ügyessel voltam együtt legtovább (három évig).
Szerintem ez nem befolyásolta egyébként. Ha az oral nem volt jó, akkor a szex működött és az is tökéletesen elég. Aztán ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!