Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevésbé szép lányként ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésbé szép lányként ezen mindig keresztül kell mennem?

Figyelt kérdés

Nem tartozom abba a tökéletes 10%-ba, akikre a férfiak 90%-a ácsingózik 16 és 60 év között.

Van párom 6 éve szerencsére, de én is tudom, hogy csak "bejött az élet", és ha ne adj isten, egyszer szakítunk, nem fognak hatan térdelni a küszöböm előtt komoly kapcsolatért esedezve (meg szexért se).

Már gyerekként is tudtam, hogy a külsőmből nem fogok megélni, úgyhogy dolgozom/tanulok, amióta csak tudok.

Többnyire nem zavar, bár vásárolgatni nem szeretek, közösségi oldalaim sincsenek, ezek a dolgok nem nekem valók.

Viszont olyan rosszul esett ma egy férfi barátomtól (vagy legalábbis azt hittem, azok vagyunk), hogy amilyen kedves vagyok vele, megijedt, hogy netán szerelmes vagyok belé, és akkor nem tudná, hogy meneküljön a helyzetből. Amugy ne sértődjek meg, nincs baj velem, de leadhatnék pár kilót.

Mikor visszakérdeztem, mi van, elkezdte kifejteni, hogy hát, ha őt kérdem, akkor túl nagy a mellem, illetve nem elég kislányos az alakom, sajnálja, hogy neki kellett elmondania.

Megmondtam, nem érdekelnek olyan dolgok, amiken nem tudok változtatni, és a világ teli van nagyobb horderejű dolgokkal az én külsőmnél, koncentráljon azokra, még én is azt teszem.

Viszont attól függetlenül nagyon rosszul esett, mivel nem tartom magam elhízottnak (170cm vagyok és 60kg), és nem szeretnék más kedvéért fogyni.

Voltam anno 50kg (és talán még alatta is), de akkor már úgy néztem ki, hogy már csak befeküdni kellett volna a koporsóba.

2019. jan. 28. 17:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%

Már megint a napitroll sorozat egy új része ?

Az a baj hogy a téma is unalmas , magas nagymellű no párkapcsolatban sirankozik hogy egyedül marad.

Mindjárt elsirom magam.

2019. jan. 28. 18:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Ne hisztizz, nekem is szóltak már be vagy alacsonyították le az "én kategóriámat"!

Egy idős bácsika jegyezte meg, hogy 80 kiló felett kezdődik a nő, mégsem rágódtam rajta napokat, pedig rosszul esett amikor mondta.

Sőt rengeteg olyan férfi van, akinek túl sovány vagyok, semmibe sem vesznek mert az 50 kilót sem ütöm meg, na és...?

Miért kéne olyanok véleményére adnom, akik nekem sem tetszenek?

2019. jan. 28. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha jelenleg an párod, akkor valaki azért mégis elfogad így. Úgyhogy nem kell minden véleményre adni :)
2019. jan. 28. 18:58
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Mi van?? 17O centihez hogy szamit elhizottnak a 60 kg konyorgom???

170 centi vagyok,58 kg,es kb mindenki irgykedik hogy hogy a fenebe vagyok ilyen vekony...en ezt nem ertem.

Hagyd a fenebe az olyan hulyeket,akik pusztan akulso miatt jonnenek ossze valakivel..azok nem erdemlik meg,hogy normalis ember legyen mellettuk..

Szerintem csak te latod magad elonytelennek..

2019. jan. 28. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem nőnek születtem.
2019. jan. 28. 19:09
 16/22 anonim ***** válasza:

Engem azzal piszkálnak, hogy 178 cm magas vagyok, 60kg, és nem látszik rajtam, hogy van két gyerekem, nem lett logó mellem, kötényhasam, nem hiztam el, ami feljött le is ment.

Túl vékony vagy, túl magas...

Ezen csak vállat kell rántani. Én sem kérem a kedves jajj csak segíteni akartam tapintatos észrevételeket, mégis kapom. És?

2019. jan. 28. 19:37
 17/22 anonim ***** válasza:
170 cm 60 kg nem kövér, jó? vésd az agyadba! teljesen átlagos vagy! a "haverod" meg egy kiosztást megérdemelne, hogy "én szerelmes beléd? jesszus, dehogy! hiszen hogy öltözködsz már? és mostanában mintha mikiegeresednél is (kopaszodik a halántéknál: [link]
2019. jan. 28. 19:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Ilyen faragatlan emberekkel ne barátkozz. Nem kérdeztél rá a részletekre ő meg elkezdte az arcodba nyomni a hiányosságaidat, kvázi diagnosztizált, pedig te egy szóval sem kérted.

Figyelj, koncentrálj a párodra. Rajta kívül más férfi véleményét nagy ívben tojd le.

2019. jan. 28. 19:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem férfinak születtem.

Csak egy hónapra lenne lány ez a siránkozó banda, visítva menekülnének vissza a kényelmes kis férfitestükbe.

2019. jan. 28. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
170 cm-hez az 50 kg az ideális a 60 már egy kicsit sok.
2021. ápr. 24. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!