Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ha a tetteket figyelve a tapasztalat az, hogy szeretve van az ember, de a szavak mást mondanak akkor melyiknek érdemes hinni?!
Figyelt kérdés
Nincsen rossz válasz. 🧐2019. jan. 28. 10:40
12/15 A kérdező kommentje:
Nagy a korkülönbség, mégsem tűnik fel köztünk. Én vagyok a nő és a fiatalabbik. 🙂 De ezt így nem lehet ennyivel elmagyarázni, mert nem átlagos ez az egész. Magyarul - bonyolult. 😃
2019. jan. 28. 11:46
13/15 anonim válasza:
Mi az, hogy nem tűnik fel köztetek? Miben nyilvánul ez meg? De amúgy tényleg jó lenne tudni, nem mindegy,hogy te 20 ő 30, vagy 30 és 40, esetleg te 15 ő 25.
És most mihez is vársz tőlünk segítséget?
14/15 anonim válasza:
Az utolsó komment elmondott mindent számomra erről. Az illető játszik veled, te meg még naív vagy. De ha valaki szeret, akkor semmi kétséged felőle. Évek múlva neked is leesik talán.
15/15 A kérdező kommentje:
Na jó. 😀 egyesek itt tényleg nem értik miről van szó. Nem segítség kell, mert tisztában vagyok mindennel, szimplán leírtam az én szituációm kis részét . 😅 csak egy közvélemény kutatásnak indult!
2019. jan. 28. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!