Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(a többi lent) Megbántottam egy fiút, de nem tudtam róla. Utána rengetegszer bocsánatot kértem. Mondta h, h most már elég. Mit gondolotk?
Figyelt kérdés
Szval ezzel a fiúval mi majdenm öszejöttünk. Aztán kzbe jött egy mésik lány. Megy a csipkelődés már fél éve. De most tudtam meg, h nagyon nagyon megbántottam. Rosszul érzem magam miatta. Bocsánstot kértem, és komolyan is gondolom. De mondta, h hagyjam már abab , mert nem haragszik. Még mindig bánt, és sztem őt is nagyon bánthatta a dolog, mert amivel megbántottam már jó ideje történt.
Csak az a baj, h nagyjából mostanra sikerült kiszeretnem belőle. Erre most, meg itt van, mint vmi gyámoltalan kisfiú. Félek, h belopja magát a szívembe, újra....
2010. jún. 30. 12:44
11/13 anonim válasza:
Figyu szerintem hagyjad leüllepedni a dolgokat.Ez a fiú biztos érzett valamit irányodba,különben nem tudtad volna megsérteni,ha sokszor bocsánatot kértél is meg is bocsáltott neked,akkor nincs min kattogni.1ENLŐRE HA AZT AKAROD HOGY A KÖZELEDBE LEGYEN MARADJATOK BARÁTOK,KÖZBEN AHOGY TELIK AZ IDŐ MINDIG APRÁNKÉNT,finoman,diszkréten add tudtára hogy te vonzódsz hozzá és szeretnéd ha több is lenne köztetek,1szóval próbáld elcsavarni a fejét,de csak nagyon diszkréten.Hiszen van barátnője.Legyél kedves,beszélj vele szépen,mosolyoj sokat..mert az igazság talán az hogy elbizonytalanodott kettőtökkel kapcsiban,ahogy viselkedtél a bulin,és lehet belűl az motoszkál benne hogy ki tudja ezt a jövőben még hányszor tennéd meg.Bizonyítsd be neki hogy te valójában nem ilyen vagy.Légy türelemmel és előbb utóbb meghozza a gyümölcsét a dolog.:)
12/13 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőj, szakított már a lánnyal..
2010. júl. 2. 13:04
13/13 anonim válasza:
Akkor is maradjatok 1enlőre barátságban,aztán idővel úgyis kialakúl:)elöző válaszoló voltam.Sok sikert a továbbiakban.Majd írd meg mi lett az eredmény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!