Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne számodra az ideális párkapcsolat?
Olyan ami rövidtávon házasságba torkollik és gyerekünk lesz.
Olyan ahol két lelki-társ talál egymásra ismerve egymás erősségeit hibáit.
Olyanok akiknek tényleg szeretik egymást kölcsönös világnézetük van, és hasonló az ízlésük az érdeklődési körök.
Olyan legyen mint egy nagyon szoros barátság , jó szexel(nem vagyok romantikus)
Szeressen buliba,fesztiválra járni (ha szerencsém van akkor szereti a goat és mehetnénk együtt)
Ne legyen alá fölé rendelt viszony kezeljen egyenrangú felkent
Külön Kaszán legyünk
Mindnet fele fele arányban osszunk el ( lakás , rezsi , kaja , házimunka , programok stb)
Ne várja el hogy majd én kiszokgalom , körbe ugralom , gondoskodom róla csak azért mert nő vagyok
Legyen sok program vagy akar együtt nézzünk sorozatot , filmet otthon
Egy ideális kapcsolatban a párom szeret, elfogad, támogat. Hűséges, nem hagy el másért. Szeret bújni, ölelkezni, csókolózni, szeretkezni. Szabadidejét hozzám hasonlóan tölti, mozi, színház, fürdő, kerékpár- és gyalogtúra. Természetkedvelő, állatbarát. Intelligens, komolyabb témákról is lehet vele beszélgetni.
Tudom, sokat akarok...
Legjobb barát erős vonzalommal.
Bizalom, egymás védelmezése, jó útra terelése. Figyelmesség, önzetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!