Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha helyes srác vagyok meg így hallom is vissza hogy sok lánynak tetszem miért nem jön velem össze senki?
Figyelt kérdés
2019. jan. 21. 23:22
21/25 anonim válasza:
Ha ennyire tesze-tosza vagy és másokat hibáztatsz, ne csodálkozz.
22/25 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Ezért vallom azt, hogy a világon semmit sem ér a külső a nőknél. Engem is megnéztek mindig a legszebb lányok a suliban, de már attól ideges lettem, ha kiléptem az utcára. Sajnos belsőleg is fejlődni, erősödni kell. A felelősség másokra hárítása nem nyerő, ezzel megakadályozod, hogy te tegyél erőfeszítéseket, a buta emberek sajátja.
23/25 anonim válasza:
Visszahúzódó, mulya, tutyimutyi vagy. Azért nem jön össze veled senki. Férfiasság is ebből adódóan 0.
Nézd meg a romákat, meg az arabokat. Férfias, talpraesett ****** népség, ezért szaporodnak így.
24/25 A kérdező kommentje:
Fél roma vagyok
2019. jan. 22. 10:07
25/25 anonim válasza:
Troll vagy sztem, maximum az álmaidban helyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!