Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mibe szoktatok recskázni? (tenyér/zsepi/befőttes üveg)?
Figyelt kérdés
kort írjatok! én főleg a tenyerembe szoktam 17/f2010. jún. 29. 22:45
11/19 anonim válasza:
Tenyerembe, és lemosom utána. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás.
(Befőttes üveg?!... :D)
12/19 A kérdező kommentje:
és nem zavar, ha ott rohad a sarokban?:S
2010. jún. 30. 01:47
13/19 anonim válasza:
Úristen ki az a perverz dög aki olyan pasival jár aki csak úgy kiveri bárhová a házban és otthagyja? Pff.
Én csaj vagyok, de ha pasi lennék csakis befőttes üveget választanék! Majd meg szakadtam amikor elolvastam, annyira nevettem.
14/19 A kérdező kommentje:
igazából a befőttes üveget nem probáltam még, nejlonzacskót már húztam rá, érdemes kipróbálni!
2010. jún. 30. 04:05
15/19 A kérdező kommentje:
valszeg nem jár vele senki, pont ezért veri a szoba sarkába
2010. jún. 30. 04:08
16/19 anonim válasza:
Meg kell azt becsülni! Minden cseppje kincs!
17/19 anonim válasza:
Én apám kontaklencse tartójába szoktam. Napközben csipásodik a szeme!
18/19 anonim válasza:
Anyukám kötényébe vagy apa nyakkendői közé.
19/19 anonim válasza:
nem törődök vele... az égegyadtavilágon semmi nyoma nem marad a földön :P ha meg lesz csajom, leállok vele...
amúgyis van egy kisebb törülközőm az ágyam felett, amivel takarítok, amikor esténként kiverem (anyám azt hiszi, a fürdéshez használom :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!