Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közbeszólnak, és nem tudom, mi a lány véleménye. Tipp?
szülők közbeszólnak egy lánnyal való kapcsolatomba, voltaképp kb. eltiltottak a lány szülei a lánytól, és így nem válaszol, reagál semmire, így nem tudom, hogy egyáltalán mit érezhet már?
hogy lehet ezt így kideríteni, vagy nem lehet?
19 évesen ne is akarj 15 éves kislányt... Gyerek ő még hozzád. Igaza van a szüleinek. Nem is értem... miért jó nektek ennyi idősen, mikor a barátnőtöket nem engedik el veletek este szórakozni? Vagy nem alhattok együtt? Miért nem jók az idősebbek? Aztán csodálkoztok, ha mi meg 20-on évesekkel kezdünk. :S Hagyd ezt a csajt, és keress hozzád korban illőt.
18/L
A lány biztosan szeret,és szenvedhet is miattad,és a szülei akarata ellen nem tud mit tenni,mivel 15 éves.Hagyd ezt a lányt,csak a fájdalmat okozod neki így akaratlanul.A szülők ha nem engedik,titokba találkozni stb,nem lenne jó vége,fiatal még nagyon...
Szomorú,de nem tehetsz mást,minthogy békén hagyod,vagy kideríted mi a szülei problémája" veled,és javítasz rajta.
Más ötletet nem tudok mondani:(
23/L
Megkerestetné az anyja a rendőrséggel,mert fiatalkorú:S
Na meg hol lenne az első ahol az anyukája keresné??
Felejtős,ne csinálj butaságot!Említettem az előbb kérdezd meg az anyukáját mi baja veled,javíts rajta,és utána elvileg" engednie kéne a lányát...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!