Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már szexkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel kölcsönös szimpátia van, azonban komoly kapcsolat egyikünk életébe sem hiányzik.

Tapasztalatok?

2019. jan. 17. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a szex? A kapcsolat részét még értem.
2019. jan. 17. 16:31
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
#11. Sokan nem tudják.
2019. jan. 17. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Volt, illetve van. Álomnő, szinte azt mondhatom, hogy 10/10 a külseje, de valami iszonyat mocsok modora van és elég sötét is. Már lassan 1,5 éve használjuk ki egymást kölcsönösen. 1-2 hónapig minden tuti, megbeszéljük a "randit", tehát én elmegyek érte, feljövünk hozzám, megtörténik, aminek meg kell történnie, majd mindketten kielégülten távozunk. Majd a ciklus egy iszonyat nagy veszekedéssel zárjuk, fb/telefonszám tiltás és 2-3 hónap múlva valamelyikünk újra jelentkezik és kezdődik minden elölről.

Én: 28/F

Ő: 32/N

2019. jan. 17. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Faxság. Úgyis sírni fogsz a végén.
2019. jan. 17. 18:01
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Voltam többször is. Már az elején megbeszéltük, hogy semmi komoly és hónapokig összejárogattunk. Szép emlékek maradtak. 35/n
2019. jan. 17. 18:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Voltam, egy évig tartott, kiválóan működött. F 40
2019. máj. 3. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!