Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha nincs diplomája a barátotoknak?
Ugye tudod, hogy ez a mélypont csak kifogás?
1-2-3-4-5 évvel később is csinálhattál volna új érettségit. Aztán egyetem.
Nem az a baj, hogy nincs diplomád, hanem az áldozatként tetszelgő siránkozás. Tessék felvállalni a valós okot.
Az nem zavarna, hogy nincs diplomája. Az viszont igen, hogy nincs önbizalma, de nem próbál javítani a helyzeten, csak magyarázkodik és kifogásokat keres.
Ha intelligens, művelt, lehet vele beszélgetni és vannak céljai az életben, akkor nem számít, hogy diplomás-e. Ha olyan önértékelési zavara van mint neked, akkor viszont nem én leszek az, aki pátyolgatja a lelkét.
Diploma miatt sirsz, pedig egy retkes erettsegid sincs.
Mint azok akik amiatt sirnak h baj e h nincs nyaralojuk, kozbe albiba vergodnek.
Kepzeld az egyetemistak java resze folyamatosan "melyponton" van, es megis sorban szaladnak neki a vizsgaknak, amig az osszeset le nem gyurik. Egy erettsegit meg almombol felkelve is megirnek, bar nyilvan mas a tananyag egy resze, mint az en aktiv tudasom, de azert nem egy komoly kihivas.
9 ev alatt nem jutottal el odaig, hogy felkeszulj normalisan? Szerinted ez milyen bizonyitvanyt allit ki rolad? Az elso problemanal ugy osszeesni, hogy fel sem allsz belole, nem egy ferfias dolog. Nem a diploma hianya lesz itt a legnagyobb kerekkoto egy kapcsolat fele vezeto uton.
42F
Mellesleg egy esti gimiben az érettségi nagyon nem ugyanaz, mint a nappalin.
Volt szerencsém dolgozók esti gimnáziumának a növendékeihez, amire a nappalin 1-est kaptál volna, ott a tanár már dobott egy 3-ast. Pontosan tudja mindenki, hogy nem kell tartani, hogy valaki orvos lesz az esti gimi után, legtöbben azért hajtanak, mert a melóhelyen akkor kapatnak egy kis előléptetést, vagy olyan gépet is kezelhetnek, amihez a munkáltató elvárja az érettségit, valamint meló mellett tanulni is nehezebb
Szóval kb negyed energiabefektetéssel legalább egy érettségit legyűrhettél volna.
Szia! Nekem az a véleményem, hogy ha valakinek nincs diplomája, az nem a világ katasztrófája. Akkor legyen egy jó szakmunkás. A lényeg az, hogy ne ténferegjen normális életcél nélkül a világban, és éljen meg a fizetéséből. A diplomásokkal kapcsolatban egyébként van némi fenntartásom- szerintem a sok sznob miatt akikbe eddig belefutottam-, hogy a legtöbbjük eléggé lenézi a többi embert, akinek épp nincs bármilyen okból. Tehát szerintem a diploma csak egy papír, de persze tény, hogy jobban lehet vele boldogulni, mint nélküle :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!