Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért úgy választanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért úgy választanak szexpartnert, hogy azzal külső és személyiség alapján akár össze is jönnének, míg a férfiaknál van egy ilyen "szexre jó, de kapcsolatra nem" kategória?

Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Mert a no tudat alatt olyat valaszt/ahhoz vonzodik akitol ha teherbe esne, szivesen latna utodaiban adott ffi vonasait, ellenben a ferfi nem kapcsolatra, utodokra gondol a legelejen hanem csak magara a szexre.
2019. jan. 15. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
34%

8-asnak adok igazat

9-es "Mert a nők úgy általában igényesebbek és jobban megválogatják a partnereiket, bármilyen téren." -mert ti megtehetitek, férfiként lehet válogatni, csak akkor nem jut senki, meg mi nem vagyunk olyan felszínesek.

2019. jan. 15. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert ilyen az ösztönük, erre indulnak be.
2019. jan. 15. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:
41%

""szexre jó, de kapcsolatra nem" kategória"

Nőknél is van. Viszont a külsőben igazad van szerintem is. Ha már csak szexre jó, legalább nézzen ki nagyon jól.

2019. jan. 15. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyan sose értettem a "csak szex" kapcsolatokat, de ha ilyet akarnék, akkor számomra evidens lenne, hogy olyan partnert keresnék, aki bejön külsőre (nyilván), és akivel van némi összhang, egy hullámhosszon vagyunk. A "csak szex" kapcsolatnak az lenne a lényege, hogy élvezzük a szexet, nem? Akkor miért kérdés, hogy a nők miért akarnak olyan partnert, akivel élvezik? :D Wtf?

Nekem inkább az a fura, hogy néhány pasi még azt is élvezné, ha egy megfelelően kifúrt görögdinnyében húzogatná ki-be.

A női és a férfi szexualitás alapjaiban különbözik.

A férfiak "mechanikusabbak", ha nincs valami nagyon komoly gond a partnerrel, akkor élvezetes ki-be húzogatni, és kész. Persze, nyilvánvalóan jobb egy jó partnerrel, de ahhoz, hogy jó érzés legyen, többnyire elég maga az inger. Olvastam egyszer, egy pasi írta, hogy számukra a szex olyan, mint a pizza. Még ha rossz is, akkor is azért még elég jó.

A női szexualitás ennél komplexebb. Nem mondom, hogy érzelmek kellenek hozzá, mert nőknek is élvezetes lehet egy futó kaland, viszont VALAMI kell a fenséges falloszon kívül is, a reszelés önmagában semmi. Olyan partner kell, akivel van összhang, akivel egymásra lehet hangolódni, aki figyelmes. A nőknek a rossz szex konkrétan kellemetlen, rossz, vagy akár NAGYON fájdalmas élmény is lehet.

Kicsit nehezebb nőként megfelelő partnert találni, akivel élvezhető a szex. Eleve már csak a kezdés: a legtöbb pasinak elég egy formás mell, egy formás fenék, kihívó viselkedés, és máris készen áll a kiskatona. A nők kicsit bonyolultabbak nagy átlagban, a legtöbb nő nem lesz nedves önmagában attól, hogy lát egy impozáns felsőtestet, én úgy fogalmaznék, hogy a legtöbb nőt egy "flow" indít be, egy összetett élmény, ami állhat a pasi külsejéből, az érintéseiből, a viselkedéséből, az illatából, a hangjából, abból hogy mit mond, hol és hogyan érint meg, stb stb. Ha ez nem működik, akkor az eredmény: fájdalom, esetenként vér is. Ki akarná ezt?

Ráadásul némi bizalom se árt, egy nő többet "veszíthet" egy aktuson, mint egy férfi, ezért logikus, hogy jobban megválogatja, hogy kivel lép szexuális kapcsolatba.

2019. jan. 16. 10:24
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem értem miért lett szinte mindenki lepontozva, amikor majdnem szinte csak jó, értelmes válaszok születtek. Részemről zöld kéz ment mindenkinek.

2019. jan. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!