Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell udvariasan visszauta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell udvariasan visszautasitani valkit, aki nem tetszik?

Figyelt kérdés
2019. jan. 14. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
6%

Tőlem nem, mivel én "elfogadtam", hogy nálam rondább nincs.

Még a halál se fog elvinni, ha odakerülök :D (Lehet már rég meghaltam... de sosem visz el, mert még neki is van gyomra)

Kár, hogy már nincsenek szénbányák, elég lenne engem lezavarni, szaladna fel a szén. Nagyot kaszálhatnék.

2019. jan. 14. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
8-as azzal már nálam is kiveri a biztosítékot, egy csaj ezt mondta nekem pont (utána sírt nekem valami hülye gyerek miatt), ennél nincs megalázóbb. Akkor legalább legyen őszinte és mondja meg, hogy inkább lenne b*zi, mint hogy velem legyen, mert itt ez pont úgy jön le, ennél a van barátom is jobb szöveg. De miért nem lehet azt mondani, hogy tetszik egy másik valaki?
2019. jan. 14. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Más az esetem. Nem kell hazudni, én ezt simán meg szoktam mondani. Ettől az illető nem lesz rosszabb vagy rondább vagy kevesebb a szememben, csak egyszerűen mást keresek.
2019. jan. 14. 18:17
 14/19 anonim ***** válasza:

2-es , már ne haragudj de miért ne lehetne megmondani , hogy nem az esete , ha ez az igazság. Nem értem miért nem lehet konkrétan megmondani az embereknek amit gondolunk, őszintén semmi kertelés nélkül.

A legtisztább mindig is ez az út volt , ha meg a másik fél ezt nem tudja elfogadni akkor az ő szegénységi bizonyítványa.

Szóval csak őszintén , amit érzel elmondod.

2019. jan. 14. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyértelműen, határozottan, de tapintatosan és finoman.

Pont úgy, ahogy te szeretnéd, ha visszautasítanának téged, ha úgy alakulna.

2019. jan. 14. 19:40
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

De ha a másik fél nem tudja ezt elfogadni, az nem csak az ő baja, hanem a tied is, mert agresszív lehet. Szerintetek miért hazudunk? Életösztön, tapasztalat.

Jegyezzétek meg: az ÉN biztonságom sokkal fontosabb, mint a ti lelkivilágotok. Szar lehet, hogy nem kapjátok meg, amit akartok, de mi meg élni szeretnénk.

2019. jan. 14. 20:06
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

...mert minden férfi baltásgyilkos :)

2019. jan. 14. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem mindegyik, de van annyi tapasztalatunk, hogy féljünk.
2019. jan. 14. 22:03
 19/19 anonim ***** válasza:
68%

Attól, hogy nem akarok vele ismerkedni, és nincs is barátom, még nem jelenti azt, hogy az illető ronda, csak egyszerűen nem érdekel. Nekem nincs "esetem" eddig mindegyik férfi akivel ismerkedtem más volt és elsőre egyik sem fogott meg nagyon, csak amikor már megismertem őket munka, hobbi, baráti társaság kapcsán.

Viszont van olyan hogy nem érdekel a dolog, nincs ingerenciám ismerkedni. De az, hogy "bocsi, de nem ismerkedem" a legtöbb srácnak nem elég. Pláne ha már ismer is szegről végről. "Indokokat" akar, vagy besértődik. Azt hiszi, kamuzok. Miért nem tudom megmondani, hogy nem tetszik. Mert nem ezzel van a baj. Nekem senki nem "tetszik" random az utcán. Nekem fontos belső értékek nélkül a külső engem teljesen hidegen hagy. De ezt nem értik.

2019. jan. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!