Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen ismerkedni telt nőként?
Magas, telt életvidám nőként azt érzem lehetetlen ismerkedni. Ennyire csak a vékony nők a nyerők?
Akik hozzám hasonlóak, hogyan ismerték meg a párjukat?
"Nem kell hajtogatni, kapok levegőt séta közben.Nem tartom magam kövérnek, de van rajtam plusz...de nem 1,2 kg..:)"
És mégis hány centi és hány kg vagy?
A plusz kg eleve nem egészségesek a szervezetnek. Gondolom fiatal vagy, még nem szültél gyereket. Majd ha gyereket fogsz várni, és szülsz, utána meg még inkább lusta leszel lefogyni, és majd a férjed fogadjon el úgy, ahogy vagy.
Azok a nők, akik gyerek vállalás előtt se figyeltek oda az alakjukra, ők a szülés után meg pláne nem fognak.
De mindegy, a te életed, a te egészséged, azt csinálsz, amit akarsz.
(Azért 5 km-t nem tudnál lefutni.)
A pontozásokból egyértelmű, hogy ezesetben milyen a telt. ;)
32/f
Nem pontoztam senkit.
Van egy gyerekem 39 éves vagyok 182 magas 89 kg.Inkább csípőben széles, és kicsit már ereszkedek.
Kicsit akkor ráfeküdhetnél a témára. A korod és a tény, hogy gyereked van, nem befolyásolható, de a kinézeted azért igen. Milyen hapsik az ideális célközönség számodra?
32/f
Ennyi adat alapján a BMI azt írja, hogy Túlsúlyos vagy!
Az Ön testtömeg indexe:
26.9
Túlsúly
Az Ön ideális testtömege:
71.9 kg
Osztályozás (Kg/m2)
Normál 18,5 - 24,9
Túlsúly 25 - 29,9
I. fokú elhízás: 30 - 34,9
II.fokú elhízás: 35 - 39,9
III. fokú elhízás >40
Kívánatos szélsőértékek:
61.3kg - 82.5kg
Rengeteg otthon végezhető tornagyakorlat van, és figyelj oda az étkezésre is.
Párkeresésnél még plusz hátránynak számíthat, hogy van gyereked, meg ennyi éves vagy. Úgyhogy itt nemcsak a túlsúlyoddal van probléma.
Szedd össze magad, a saját érdekedben.
17-es.
Köszi a kimerítő választ:)
A gyereket azért megtartom.
#17 úgy érti szerintem, ha már gyereked van, lassan 40 is vagy, akkor legalább nézz ki jobban, mint azok a lassan 40 éves nők, akiknek gyerekük van.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!