Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok 7 év korkülönb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok 7 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
kezdem azzal hogy 16 vok :$ És van egy srác akivel nagyon nagyon kijövök .. már régebb óta ismerem .. ismeri a családom is! ő 22 éves .. nemsoká 23! Nem .. még nem járunk .. nem is biztos, hogy akarok .. de sok lenne a korkülönbség? :O .. kérlek ne oltsatok le! :D
2010. jún. 29. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy mégis sportos volt? Azért ne csüggedj! :)
2010. jún. 29. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:
De a sportba írta, láttam én is, csak bejelentettem a kérdést, mert ugyebár helyesírásilag és témakörileg is kifogásolható volt, de sebaj :D
2010. jún. 29. 15:29
 13/14 werte ***** válasza:

Sok... a Mai tinik éretlenek. Lehet, hogy testileg előbb érnek, viszont agyilag sokkal később. 21 éves húgom van, de tud ő is (felnőtt fejével) meglepetéseket okozni.

TUTI VAN KIVÉTEL IS, de sajnos a kérdésed és reakcióid alapján nagyon gyerek vagy még. Azt sem tudod mit akarsz, mégis más döntsön helyetted. Kérdezzed meg a szüleid! Szerinted Ők mit fognak hozzá szólni? (remélem segítettem)

2010. jún. 29. 16:46
 14/14 A kérdező kommentje:

A helyesírásomhoz és a többihez nem kértem kommentárt :]

ha tetszik tetszik .. ha nem hát nem ;]

És köszi a válaszokat .. akik rendesek és normálisak .. /azoknak / és egyátalán nem a sportba írtam hü*ye azért nem vagyok ;)

2010. jún. 29. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!