Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi történt a volt osztálytársammal (lány)? 5 éve érettségiztünk,4 évig folyamatosan tartottuk a kapcssolatatot. Fiú vagyok amúgy .

Figyelt kérdés
November 3-án fordulat történt. Aznap még válaszolt az üzeneteimre. Mondta, hogy szomorú. Én meg kérdeztem tőle ,hogy miért vagy szomórú. Utána november 16-án látta amit írtam neki de már nem válaszolt. meg amit Viberen is írtam neki. Karácsonykor írtam neki smst, hogy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket stb az sms-re se válaszolt. Lassan három hónapja nem beszéltünk. Megutált engem ? Vagy ilyen a természete ? Túl tettem magam rajta.

2019. jan. 13. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Ha annyira nem kepes hogy elmondja mi baja. Ha netan irna majd fel ev mulva neked, akkor te is vakard le magadrol ugyanugy ahogy o tette veled.
2019. jan. 13. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem is nála van már a telo,nincs közös ismerős?
2019. jan. 13. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:

#2: És szerinted nincs annyi esze, hogy az új telón bejelentkezzen :)

Nem hinném, hogy megutált. Ne keresd egy jó darabig.

2019. jan. 13. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán talált egy másik fiút az életébe.

Talán megunta, hogy várjon rád évek óta, mert nem léptél semmit.

Talán csak szimplán elege van mindenkiből.

Talán van valami baja és nem akar róla beszélni.

Megutált valamiért.

Hívd fel telefonon.

2019. jan. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!