Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban csak a kihívó, feltűnő nők az "igazi nők"?
Rengeteget hallani itt, meg párszor személyesen is megkaptam, el fog hagyni a párom egy "igazi nőért", ha nem változtatok gyorsan magamon.
Az ok pedig, hogy nem úgy nézek ki, mint akiket az Instán látni. Rendszeresen megkapom, hogy igénytelen vagyok, mert csak 2 havonta lát fodrász, akkor se festeném a hajam, ha fizetnének érte, mert szeretem a színét, csak annyit sminkelek, hogy egészséges színem legyen, nem vásárolok hetente ruhát valamelyik világmárkánál, mert már van egy alap ruhatáram, és nem kell. Fel merem venni egynél többször is ugyanazt, szóval nem látom értelmét.
6 éve vagyunk együtt, amióta ismer, ilyen vagyok, holott sokat változtak az anyagi körülményeink, most kifejezetten jól élünk.
Sose tett rám semmilyen megjegyzést, hogy valamit nem csinálok jól. Anno még 19 évesen, mikor megismerkedtünk, az orromat szerettem volna idővel megcsináltatni, de arról is fokozatosan lebeszélt.
Mégis, miből gondolják az emberek, hogy át kell menni külsőre ribibe, hogy az embert szeresse a párja, vagy legalább legyen párja?
Én is ezt tapasztaltam/om. Amikor nem sminkeltem, karcsú voltam A-s mellekkel, a kutya nem ugatott meg szinte, aztán mindezeken változtattam és hopp, jöttek a jelentkezők, és nem csak "arra". Nem vagyok plázacica, de teljesen m áshogy nézek ki mint tiniként.
Ez egy ilyen világ.
Nem. Ezzel a sikertelen nők próbálják nyugtatni magukat, mint ahogy azzal is, hogy a férfiaknak az insta ribik kellenek.
Minél fetűnősködőbb, magamutogatóbb egy nő, annál kevesebb férfi tartja a néha dugásnál fejlettebb kapcsolatra alkalmasnak a nőt.
6 éve együtt vagytok.
Szeret a párod.
Sosem tesz rád negatív megjegyzést.
Lebeszélt a plasztikai műtétről.
Ne generálj problémákat! :) Gyiken sokat megkeseredettek és szinglin, a való életben meg azt gondolom, hogy ezeknek az "igazi nőknek", akik beszólnak neked, nincs ilyen jó kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!