Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek összefügg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összefügg a kettő? Hármasban szex és megcsalna valakivel?

Figyelt kérdés
Felvetettem h vmikor TALÁN kipróbálnám..persze a fiúk ált. belemennek, így ő is.Felhoztam h akkor meg is csalna,ha már ezt bevállalná, azt mondja h nem, nem függ össze a 2. Szerintetek?
2010. jún. 29. 13:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igazából magamat érzem hibásnak, hogy nem bízom benne, tényleg nem függ össze a kettő, ez a fiúknál egy vágy, hogy hármasban, nem feltétlen jelenti azt, hogy meg is csalná a bnőt, és a barátom sosem csalt meg, nem hinném h megtenné, ő nem olyan, és amúgy is én hoztam fel ezt a dolgot:) na meg ki ne menne bele:) de köszi szépen a válaszokat, kicsit igazságtalan voltam
2010. jún. 29. 14:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Tegnap teljesen kiveséztük a témát:D ez a kérdésem már nem aktuális, mivel hülyeség lenne h megcsalna, ha már ebbe belemenne, és mondta h feltételes módban kipróbálná,de mivel együtt vagyunk nem:) és csak érzelmek nélkül működhetne:) mert hát biztos h szar lenne látni h mást csajt..neki meg ha pasi..:D a kíváncsiság biztos sok mkiben ott van h hármas, de tényleg csak érzelmek nélkül működhetne,szóval hülyeség volt, de köszönöm a válaszokat!Sziasztok:)
2010. jún. 30. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!