Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet egyértelmű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egyértelmű azt kérni egy férfitől, hogy fogja a mellemet amíg elalszunk?

Figyelt kérdés
Olyan fura, hogy ez magától senkinek nem jut eszébe, vagy csak szex közben csinálja..
2019. jan. 12. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem se jutott eszembe pedig en tenyleg no vagyok.
2019. jan. 12. 09:43
 2/13 anonim ***** válasza:

a legtöbb párommal így aludtam el. Egyik sem kérte, magamtól volt.

Volt aki utalta, neki nem csináltam. Az egyiküknek meg olyan pici keblei voltak, hogy nem tudtam fogni, mert fajt a csuklom abban a pózban. Vele sem.

De azért van szád, hogy ezt megbeszéld a férfivel

2019. jan. 12. 09:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne...? Amúgy meg a gyakorlatban megfogod a kezét, és oda rakod, ahova szeretnéd, ilyen bazi egyszerű.
2019. jan. 12. 09:44
 4/13 peca1000 ***** válasza:

Miért kéne, hogy eszèbe jusson?

Ilyen hülyeséget még egy nő sem kért tőlem, bár szeretem fogni és maszírozni a melleket :)

De hogy az ágyon fekve, mikor már alvásra térünk, ez baromi kényelmetlen lenne nekem, úgyhogy fogja a nő magának.

Én sem kérem tőle, hogy addig fogja a farkamat, míg el nem alszom :)

2019. jan. 12. 10:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túlagyalni. Barátnőm szólt, hogy szeretné, ha úgy aludnánk el, hogy fogom a mellét, ennyi.
2019. jan. 12. 10:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is csak úgy tudok elaludni ha ferjem a cicoimat fogja,markolassza.Nemtudom,jól esik,megnyugtató érzés.
2019. jan. 12. 10:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Én kértem már a barátomtól, de ő is meglepődött. Gondolom azért,mert a mell fogdosása miatt egyből a szex jut eszébe - ami lefekvéskor nem mindig opció
2019. jan. 12. 10:41
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Én nem szeretek így elaludni, nem szeretem ha szexen kívül is folyamatosan taperol,. Mégis eddig minden pasim így akart velem elaludni.

Szerintem ezt meg kell beszélni, mindenkinek mások a preferenciái.

2019. jan. 12. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:
64%

Várjatok, én már tudom, mit akar kérdező... khm-khm...:

“Óóó hallod, te vagy álmaim nője, bárcsak én is olyan nővel aludhatnék, aki azt akarja, h fogdossam a melleit elalváskor, az maga lenne a mennyország, meg minden!”

Eltaláltam vagy eltaláltam?

2019. jan. 12. 11:17
 10/13 mikeXxX ***** válasza:

Miért nem lehet felfogni hogy a férfiak nem orákurumok ?

Van szád tudsz beszélni !

2 barátnővel is így aludtam .

2019. jan. 12. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!