Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egyértelmű azt kérni egy férfitől, hogy fogja a mellemet amíg elalszunk?
a legtöbb párommal így aludtam el. Egyik sem kérte, magamtól volt.
Volt aki utalta, neki nem csináltam. Az egyiküknek meg olyan pici keblei voltak, hogy nem tudtam fogni, mert fajt a csuklom abban a pózban. Vele sem.
De azért van szád, hogy ezt megbeszéld a férfivel
Miért kéne, hogy eszèbe jusson?
Ilyen hülyeséget még egy nő sem kért tőlem, bár szeretem fogni és maszírozni a melleket :)
De hogy az ágyon fekve, mikor már alvásra térünk, ez baromi kényelmetlen lenne nekem, úgyhogy fogja a nő magának.
Én sem kérem tőle, hogy addig fogja a farkamat, míg el nem alszom :)
Én nem szeretek így elaludni, nem szeretem ha szexen kívül is folyamatosan taperol,. Mégis eddig minden pasim így akart velem elaludni.
Szerintem ezt meg kell beszélni, mindenkinek mások a preferenciái.
Várjatok, én már tudom, mit akar kérdező... khm-khm...:
“Óóó hallod, te vagy álmaim nője, bárcsak én is olyan nővel aludhatnék, aki azt akarja, h fogdossam a melleit elalváskor, az maga lenne a mennyország, meg minden!”
Eltaláltam vagy eltaláltam?
Miért nem lehet felfogni hogy a férfiak nem orákurumok ?
Van szád tudsz beszélni !
2 barátnővel is így aludtam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!