Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lesz valakim akkor folyamatosan minden fo sról beszélgetni fogunk? És ha viszek igazolást, hogy nem szeretek csevegni csak lényeges témákról? 2xF
Figyelt kérdés
2019. jan. 11. 23:24
11/14 anonim válasza:
Na jól van,de csak feltűnik kérdezőnek,hogy az a csaj,akivel ismerkedik egyhén beszédesebb az átlagnál,és minden apró hulyeséget is meg akar vele beszélni,megosztani,és ha a macska átfut a zebrán arról is lesz egy 5 perces véleménye.Ha ezt észreveszi, akkor alapból idegesíti tehát nem találkozgatnak.
12/14 A kérdező kommentje:
Minden fontos ember az életemben két szóból megismert/megismerhető volt, pedig több százan vannak és ez a szám csak nő.
Semmi gond a beszélőkémmel, tök élethűen teszem a fejem ha egy lány belekezd valami dögunalom témába csak egyszer meg átfut rajtam, hogy lehet látja az álmot a szemeimben, ilyenkor rövidre zárjuk az ügyet. Vannak témák amik meg nekem érdekesek, nekik nem,így jártunk.
2019. jan. 12. 09:42
13/14 anonim válasza:
# 10 Igen, vannak ilyen emberek, és az ilyen embereket elkerülöd, megválogatod, hogy milyen emberrel kezdesz.
Az esetben, amikor valaki általában mindenkit idegesítőnek tart, szerinte mindenki lényegtelen témákról ugat, és emiatt gondjai vannak a pár-kereséssel, ott nem a világgal van a baj:D
14/14 anonim válasza:
De pedig a világgal van baj.Azért mert nem simul bele mindenki az elvárt szerint, az nem jelenti azt,hogy vele van a baj.Sztem simán találhat kérdező olyat,aki nem csépli a szót ezerrel,nem akar mindent kivesézni,és mégis jól érzik magukat egymás társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!