Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok vagy nők, van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok vagy nők, van olyan férfi felhasználó itt aki bejön a válaszai alapján? Nem kell név csak, hogy mennyi ilyen van számotokra az oldalon. Na?

Figyelt kérdés
2019. jan. 11. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Én Kalap Úrral szinte mindig egyetértek, de ez édeskevés ahhoz, hogy "bejövésnek" lehessen nevezni, mivel semmit nem tudok róla. Csak jó olvasni a válaszait és ennyi, nem is kell, hogy ennél több legyen :) Ez a jó a netes közösségekben, hogy csak távolról és ismeretlenül szimpatizálunk, a kilétünk pedig maradjon titokban :)
2019. jan. 11. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:
hehe.. micsoda kérdés. Sose jöttem be még senkinek:) Az én válaszaim nem szinpatikusak:)
2019. jan. 11. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem KODIAQ válaszai tetszenek.
2019. jan. 11. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:

#10. Bocsánatot kérek. :)

32/f

2019. jan. 11. 23:39
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg olyan rendes ez a 32F.

A mai kedvenc válaszom az volt tőle, (amit már töröltetett is a kérdező, akinek a kérdése alá beírta), hogy taknyosra kellene szopatnia a barátnőjét egy srácnak, mert az túl sokat nyomkodja a telefonját, és esetleg így többet figyelne rá.

Szintén ma volt, amikor agybetegnek nevezte azokat a férfiakat, akik hajlandóak összejönni olyan nőkkel, akiknek van már gyereke.

A többi általa leírt hímsoviniszta hülyeségről nem is szólva.

Elég lenne pár gagyi poén, és már jó fejnek van valaki titulálva?

2019. jan. 12. 00:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Sok olyan választ látok férfiaktól, ami szimpatikus, de a legtöbbször anonimak, és azért nem vagyok annyira függő, hogy % és kor alapján beazonosítsam az embereket. A neves válaszolók többsége meg nem szokott szimpatikus lenni, már akiknek megjegyzem a nevét (legtöbbször ilyen "minden nő k...a, mert nem akarnak összejönni velem, pedig amúgy kedves vagyok, mert nem verek nőt, de a nőknek csak a bunkók kellenek és ha nem vagy gazdag és jóképű, akkor véged van..."... ilyenkor az a legjobb, hogy néha elszólják magukat, hogy hát lett volna lehetőség, de fujj, az ronda, annak gyereke van, meg komoly kapcsolatra lenne vki, de ő csak dugni akar, és minden nő k...a azért, mert nem akarnak vele CSAK DUGNI).
2019. jan. 12. 12:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Edricus Anxious

Én jókat szórakozok a depressziós, világgyűlölő válaszain. Hasonló lelkivilágom van, ha összekerülnénk simán el tudnám képzelni, hogy együtt éljük le boldogtalanságban a semmitérő életünket.

2019. jan. 12. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:
43%

#15. Azokat a férfiakat gondolom agybetegnek, akik úgy tekintenek egy párkapcsolatra pláne olyannal ahol gyerek is van a képben, mint jótékonysági intézményre. Tehát a te kedvedért, az "így 3 emberrel tennék jót" hozzáállás az, ami miatt ezt a jelzőt használtam, amit ki is fejtettem érvekkel.

32/f

2019. jan. 12. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!