Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok vagy nők, van olyan férfi felhasználó itt aki bejön a válaszai alapján? Nem kell név csak, hogy mennyi ilyen van számotokra az oldalon. Na?
Tényleg olyan rendes ez a 32F.
A mai kedvenc válaszom az volt tőle, (amit már töröltetett is a kérdező, akinek a kérdése alá beírta), hogy taknyosra kellene szopatnia a barátnőjét egy srácnak, mert az túl sokat nyomkodja a telefonját, és esetleg így többet figyelne rá.
Szintén ma volt, amikor agybetegnek nevezte azokat a férfiakat, akik hajlandóak összejönni olyan nőkkel, akiknek van már gyereke.
A többi általa leírt hímsoviniszta hülyeségről nem is szólva.
Elég lenne pár gagyi poén, és már jó fejnek van valaki titulálva?
Edricus Anxious
Én jókat szórakozok a depressziós, világgyűlölő válaszain. Hasonló lelkivilágom van, ha összekerülnénk simán el tudnám képzelni, hogy együtt éljük le boldogtalanságban a semmitérő életünket.
#15. Azokat a férfiakat gondolom agybetegnek, akik úgy tekintenek egy párkapcsolatra pláne olyannal ahol gyerek is van a képben, mint jótékonysági intézményre. Tehát a te kedvedért, az "így 3 emberrel tennék jót" hozzáállás az, ami miatt ezt a jelzőt használtam, amit ki is fejtettem érvekkel.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!