Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy minél jobban szeretsz valakit annál jobban fogod utálni ha összevesztek?
Az érzelmi és értelmi intelligencia szintjétől függ.
Ha valaki például az érzelmek terén megrekedt egy kisgyerek szintjén arra igaz lehet ez az állítás, ugyanis ha jól megnézed itt az történik, hogy:
"Nem tudom rád erőltetni a nézőpontomat és az akaratomat, ezért megsértődöm és duzzogok, utállak!"
...ez egy teljes mértékben gyermekkorból hozott, tanult és/vagy ösztönös viselkedésforma, egyfajta eszköztelenség, a konstruktív problémamegoldás és az asszertivitás hiánya.
Ezt úgy lehet meghaladni ha felismerjük, elismerjük és tudatosítjuk a veszekedés és a konstruktív, kölcsönösen előnyös problémamegoldás közötti minőségi különbségeket.Ugyanis az előbbi soha nem az utóbbit szolgálja, csak a dominancia megszerzésének, az akarat érvényesítésének egy agresszív módja, ami csak akkor teljesül ha a másik fél passzív és/vagy kevésbé agresszív.
Továbbá célszerű megtanulni tisztelni minden más lény kozmikus szabad akaratát, szuverén jogát a választás szabadságára, a vélemény és érdekképviselet felvállalására.
Én akkor szoktam utálni valakit ha okot ad rá 😀
Egy összeveszés ahozz kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!