Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagy egyedül / mióta voltál egyedül amikor megtaláltad a párod?
Figyelt kérdés
2019. jan. 9. 22:47
11/20 anonim válasza:
1 évet voltam kereken egyedül, jelenleg 3 hónapja vagyok a párommal. Előtte 1,5 évet voltam eggyütt valakivel.
30N
12/20 anonim válasza:
14 év házasság után váltam.
Lett egy két éves kapcsolatom, aztán három évig egyedül.
Most három és fél éve tart.
Ha ennek vége lenne, nem lenne több max. alkalmi.
13/20 anonim válasza:
36 vagyok, sosem volt még kapcsolatom. (F)
14/20 anonim válasza:
Nagyjából 7 hónapig voltam egyedül, aztán megismertem a leendő férjem, lassan 3 éve vagyunk együtt.
15/20 anonim válasza:
3 hónapja vagyok egyedül fél év együttlét után, de nem is vágyok most másra
16/20 anonim válasza:
21 évesen első párkapcsolat, 7 évig tartott.
Most 3 hónapja egyedül.
28/F
17/20 anonim válasza:
8 hónapja vagyok egyedül 3 év után.
26/N
18/20 anonim válasza:
4 éves kapcsolat után,másfél éve vagyok egyedül,ez eddig a leghosszabb idő,és egyenlőre nem is akarok senkit.37/N
19/20 anonim válasza:
Mindig egyedül voltam, volt egy lány akivel randiztam tavaly nyáron de nem voltam neki elég jó.
Hála a Facebook, Insta,Tinder és társainak. Már az átlag nők is hatalmas egó-t növesztettek és átvernek mindenkit. A tinder kihasználják és a legjobbakkal dugnak, többinek meg nem írnak vissza.
20/20 anonim válasza:
Sosem voltam igazán egyedül. Amikor nem volt párkapcsolatom, akkor is csajozgattam, élveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!