Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted nem sportszerűtlen egy társkereső felületen a legjobb fotóiddal ismerkedni?
Nem vagyok ott semelyiken sem csak párat végigpörgettem regisztráció nélkül és azt a következtetést vontam le, hogy átlagos férfiként átlag feletti sikerem lehetne ha profi fotókkal tölteném fel a profilomat.
Tele minden oldal ilyen bmws, szemcsés, fekve tvzős, tükörből lőtt, állkapocshangsúlyos, konditermben támaszkodó, ballagási vagy kerteszkedő portrékkal.
Kb 3 ezrelék aki azért valami arányos fotóval van jelen.
Köztudott, hogy online nem segít meg a kisugárzásod ezért úgy érzem, hogy nem is lenne kötelező bemutatni a gyengéidet.
Szóval csak egy profi fotós kell aki kihozza belőled a maxot és nem fintorogsz meg vicsorogsz hanem mosolyogsz vagy értelmet sugárzol.
Ez olyan veszett nehéz?
Ha már egyszer valaki ott szeretne ismerkedni ennyi megtehető..
Nőknél is vannak gondok azért, pl napszemüvegben, tripla sminkben, macskakonzervek között kétlem, hogy sokan körbenyalják a szájukat..
Mit gondolsz erről?
25F
Na mit gondolsz miért mondják itt egy linkelt "WOW"/"HÚB+" kategóriájú képre, hogy "cöhh...átlagos" ? :D
32/f
Nem az. Olyat töltenek fel az emberek amilyet akarnak.
csak aztán ne csodálkozzanak ha kiröhögik őket vagy faképnél hagyják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!