Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak miért szeretik úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért szeretik úgy hívni /megnevezni a barátnőjükeket /feleségüket, hogy “ASSZONY”? Szerintem ez a kifejezés nagyon lealacsonyító és undorito a nőre nézve.

Figyelt kérdés
Miért nem lehet valami kedvessebet irni rá ami nem alázza a nőt?
2019. jan. 5. 19:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
13%
Egy csomó férfi meg a "pasi"-t tartja lealacsonyítónak. Érdekli ez a nőket? Nem.
2019. jan. 5. 20:19
 12/27 A kérdező kommentje:

#11 miért akkor azt kéne mondani hogy Uram?

Én azt nem tudom mondani senkinek sem mert nincs uram és nem is lesz

2019. jan. 5. 20:22
 13/27 anonim ***** válasza:
Egyet értek, kérdező, de a csajom/pasim ugyanúgy irritál.
 14/27 October15 ***** válasza:
23%

Amikor 26 évesen a "fiúja" vagy valakinek.. XD

Nem tudom én nem érzem az asszonyt lealacsonyítónak. Mit tudom én szerelmemnek haverok előtt tuti nem hívnám. :D Nem azért mert nem igaz, nem azért mert cikiznének érte mert abszolúte nem olyan a haveri köröm. Csak pasik közt [a férfit nem merném megkockáztatni :D] amint komolyabb érzelmi kötelék kerül szóba mint a márkahűség azonnal röhögés tör ki. :)

15/27 anonim ***** válasza:
24%

Párom, férjem. Ezeket használják az érett felnőtt nők.

2019. jan. 5. 20:24
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
ui.: lemaradt még: társam.
2019. jan. 5. 20:24
 17/27 The pale emperor ***** válasza:
36%

It's a ma'am!!

You son of a bitch!

2019. jan. 5. 20:25
 18/27 anonim ***** válasza:
30%
Na nekem egy baráti beszélgetésben pont a "párom" meg a "férjem" a fura. Nekem ez már ilyen sznob komolyság. Ez a királynő lealacsonyodott hozzám, hogy beszéljen a királyáról. Külső szemmel sokkal jobbnak gondolok egy olyan kapcsolatot, ahol értik a viccet és poénból asszonynak meg uramnak hívják egymást. Az ilyen embereket jobb fejnek is gondolom.
2019. jan. 5. 20:29
 19/27 anonim ***** válasza:
58%
Szerencsére senki nem szokott asszonynak hívni, de én is rosszul vagyok tőle. Mintha valami 70 éves házaspár lennénk, akik 40 éve utálják egymást, de nem lehet elválni, mert mit szólnak majd a faluban. Persze mindenre rá lehet fogni, hogy "jajj csak poénból mondom" és hívjatok fapnának, de ez nálam kb olyan szintű "poén", mintha egy férfit viccből f#sz-nak neveznék. Sértő és egyáltalán nem vicces. Házasságban még úgy ahogy tűrhető, mert akkor már tényleg asszony egy nő, de nekem a hátamon feláll a szőr, mikor két hete járó 16 éves kistinik is úgy hivatkoznak a barátnőjükre, hogy "a zasszony". Ha valaki szégyelli kimondani, hogy "a barátnőm" vagy "a feleségem", vagy nem jön ki a száján a nevem, amikor rólam beszél, akkor ott már valami rég rossz a kapcsolatban.
2019. jan. 5. 20:29
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Tévedsz. Vénasszony a nevetek. 🙂
2019. jan. 5. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!