Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 30 körüli férfi összejön 19-22 éves kislányokkal, utánna meg jön a csalódás. Nem veszik észre a problémát?
Játszon a halál háziasszonyt , házicsledet egy férfinak . Miért kell mindig a nőnek lenni egy “házasságban” a csicska szolga papucs szolgának ami feleségének van csufolva? Ki az aki erre vágyik? Persze a férfi jó h vágyik rá mert kap szex szolgát , plusz egy házicseldet. Nem értem miért kell ezt állandóan elvárni egy nőtől hogy szolgat játszon egy kapcsolatban. Csak az számít komoly kapcsolatnak ahol a nő a cseled a férfi az úr?!
Soha nem tudnék és nem is akarok elkotelezodni plene nem szolgája lenni egy férfinak. Ezért is kerülöm a kapvsilataot velük mert konventracios munkatábor életem lenne mellettük életem végéig.
Értem amit mondasz kérdező, de nemcsak ezek a fiatal csajok ilyenek, sajnos 30 felett is vannak olyan nők, akik "még élni akarnak", és hagyják maguk mögött a férjüket egy fiatalabb (!!) csávóért. Ez alapján egyáltalán nem biztos, hogy egy 30 körüli/feletti nő is nem fogja ugyanezt csinálni.
Nem védem akik ezt csinálják, mert nekem nem ízlésem ez, én is a korosztályommal jönnék össze inkább. Viszont érdekes módon amikor egy 40-es férfi jön össze egy 30-as nővel, ott már a kor miatt tud működni, pedig ugyanaz a 10 év a különbség, csak épp a nő már felnőtt, és nem az az "éretlen", mint abban a korban egyesek.
Másrészt vannak nagyon érett 19-20-on évesek is, akik nem olyanok mint akiket említettél, tehát szerencsére nemcsak olyanok vannak, vannak akik ennyi idősen is komolyak, és rendezettek lelkileg. (De értem a problémádat, de férfioldalról is ugyanígy vannak zavaros női dolgok - nem egyszerű.)
Valaki ki éli magát miért csak a szexre kell gondolni?? Magamból indulok ki engem egyáltalán nem érdekel a szex. Én ha azt mondom hogy meg nem éltem ki magam a bulira , fesztiválra( pl ozora )gondolok. Ezeket imadom és nem is akarok le mondani ezekről egy férfi miatt. Ezért nem jönnek össze idosebb ferivak mert ők már sajnos nem akarnak fesztiválozni , bulizni csak unalmas nyugdijas programokat (étterem , színház , város nézés stb) engem ezek untatnak.
N24
Én úgy érzem, hogy megfejtettem ennek a miértjét, legalább is az én környezetemben. Nálunk párommal ugyan ez a helyzet életkort tekintve, 21 éves voltam amikor megismerkedtünk, ő 32. Kivételek közé tartozunk, mert így jó pár év múlva, házasokként a mai napig szinte tökéletes kapcsolat. De ehhez az is hozzá tartozik, hogy én amióta az eszemet tudom semmi mást nem akarok egy kapcsolattól mint szerelmet és elköteleződést. Ugyan így volt ez 16 éves koromban is, meg most 10+ évvel később is. Illetve az átlagnál sokkal érettebb voltam, egzisztenciában is előrébb tartottam mint a korombeliek. De mindez lényegtelen is, a kivétel sajnos itt is erősíti a szabályt. Viszont így, hogy láttam a párom vele egyidős ismerőseit ugyan így fiatalabb csajokkal összejönni azt hiszem egész jól átlátom.
Én azt veszem észre, hogy a férfiak egóját baromira simogatja, hogy ezek a fiatalabb csajok felnéznek rájuk. Akinek huszonévesen semmije nincsen még annak az is baromi nagy dolog, hogy a pasinak van egy 10 éves nagyjából működőképes autó a feneke alatt, vagy keres 1-200 ezer forintot. Meg persze tapasztaltabb stb. Ahogy én elnézem a huszonéves fiúkat nem is csodálom, valóban ég és föld. Így azok a férfiak is kaphatnak egy kis csodálatot, akik úgy nagyon nem vitték semmire. Én szinte csak olyen fiatalabb-idősebb felállást látok, ahol ez a fő miértje a dolognak. Tényleg vicces néha nézni, ahogy ezek a kiscsajok elájulnak egy olyan dologtól, ami egyébként nagyjából lóf_sz.
Azzal viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy a saját korosztálya sokkal jobb választás. Aki "kiélte" magát az jól ki is égett a folyamat közben. Az ilyen nők nagyon hamar eljutnak a "minden pasi mocskos k_rvapecér, az összes egyforma" "minek nekem komoly kapcsolat, egy pasi se éri meg" színvonalra. Ez sokkal inkább személyiségbeli kérdés és nem az életkor függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!