Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen megtörténhet a való életben is?
Van egy közismert labdarúgó,aki nagyon tetszik. Jószívű,kedves,vicces,mindíg segít màsoknak és a kinézete is rendben van.
Szóval mennyi az esélye,hogy meglàt Instan,Facen és ramír,hogy randira hívjon?
(Ezt úgy értem,hogyha likeolom egy képét,vagy megnézem a történetét,azt ugye ő is làtja.)
Történt màr ilyen valakivel? Vagy a híres sportolók csak az "elit",vagy a "modell" körökből vàlogatnak!?
Mennyire ismert? Minél ismertebb szerintem annál nehezebb/kisebb az esélye. De csodák mindig vannak.
Szerintem inkább már akkor kommentelj valami frappánsat ( ne olyat hogy hú de szexi meg ilyesmi hanem valamit amire talán jobban felfigyel). Bár én az ilyeneknek nem sok esélyt adok de ha esetleg véletlenül a profilodra téved és nagyon bejössz neki képek alapján és nagyon magányos nem kizárt.
En facebookon irtam ra egy enekesre. Be is jeloltem.
Nagy csodalkozasra, visszajelolt, es el kezdtunk beszelgetni, parszor talalkoztunk is, de nem lett belole semmi a vegen.
Szerintem irj neki, veszteni nem vesztesz semmit, mert alapbol nem ismer, ugyhogy meg ha nem is valaszol, akkor se ciki.
1. Nem sokan követik,de nagyon sokan ismerik ettől függetlenul.
Köszönöm,hogy vàlaszoltal. :)
#2 Erre inkàbb nem ìrok semmit! Legyen tovàbbi szép napod!
#3 Ezt ne az itt,légyszìves!
Nem érdekel a pénze és az sem,hogy mennyire hìres!
Sőt,még nem is kell,hogy "kigyúrt"legyen,de azért férfiként nézzen ki,ne 15 éves tini fiúként.
Nem tudom,hogy màs hölgyeknek mi a véleményük erről,de Én személyszerint soha nem élnék egy besavanyodott,mindìg rosszkedvű,0 humorral rendelkező férfival,sem olyannal aki csak magàra gondol és nem érdekli,hogy a többi emberrel mi a helyzet.
Aki pedig azt hiszi,hogy a pénzzel,jó testtel hódíthatja meg a nőket,az nem igazi férfi,hanem egy éretlen fiú!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!