Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem szabad összekeverni az introvertáltságot a szociális készségek fejletlenségével. " - Mi a véleményetek erről?
A mondás nem tőlem, hanem az egyik itteni válaszadótól származik, és eddig leginkább az itt panaszkodó férfiak egy részétől olvastam olyat, hogy introvertáltnak nevezik magukat, majd némi kérdezősködés után kiderül, hogy 1, a legtöbbször alapszintű kapcsolatteremtési képességek nem fejlődtek ki bennük 2, esetleg majdnem ki sem teszik a lábukat otthonról.
Nem lenne egyszerűbb, ha szembenéznének a saját hiányosságaikkal, és megpróbálnák fejleszteni?
Részben egyetértek, de szerintem az is elég érthető, hogy ha valakinek nincsenek szociális készségei, akkor minden bizonnyal nem élvezi a szociális tevékenységeket, ergo szorong társaságban, ergo jobban érzi magát egyedül, szerintem ez elég egyértelmű.
Ez kb olyan, mintha valakit azzal szurkálnának, hogy "nincs olyan, hogy nem szereted a sportokat, csak nem vagy eléggé kisportolva".
"Panaszkodni, felelősséget hárítani, másokra mutogatni, az önsajnálatban tobzódni sokkal egyszerűbb megoldás"
Mi köze ennek ahhoz, hogy valaki introvertáltnak nevezi magát? Ebben mi az önsajnáltatás, vagy másokra mutogatás? Wtf?
Egyetértek, én is el tudok szörnyedni azon, hogy mennyi ereje teljében lévő tizen-huszonéves tobzódik itt az önsajnálatban, mindenféle mondvacsinált betegség mögé bújva.
Meg egyébként úgy vettem észre, hogy mintha manapság divattá is vált volna, hogy mindenki valami mentális betegséggel bélyegzi meg magát, mert attól különlegesnek érzik magukat.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!