Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kibír 1,5 év távollétet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibír 1,5 év távollétet egy kapcsolat? 3,5 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt is élünk, jegyesek vagyunk fél éve. Most úgy alakult, hogy 1,5 évet külföldön kellene tölteni a munkája miatt valamelyikünknek.

Figyelt kérdés

(Nem írom, hogy melyikünknek, mert a lényeg szempontjából mindegy. ) USA-ról van szó, tehát kilométerben, utazásban is rengeteg. Kb. háromszor tudnánk találkozni ez idő alatt. Ki szokott bírni ennyit egy kapcsolat?

Amit még tudni lehet rólunk, hogy nyáron fogunk házasodni, és nagyon elkötelezettek vagyunk egymás iránt, nagyon szeretjük egymást. Az elutazás októberben lenne, egy kutatási projektben kellene részt venni, a szakmai előmenetelhez is szükséges lenne.

Lehet, hogy nem amerikai filmekre kellene adnom, de azokban mind szétmentek egy ilyen távollét után a párok. Van bennem/bennünk félelem.

Írjatok véleményt, legyetek szívesek.

2018. dec. 30. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es, de akkor csak mint törvényes felesége, úgy mehet vele, gondolom, hogy megkapja a vízumot.
2018. dec. 30. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, feleségként megkaptam a vízumot. (Nem USA volt, de oda is mennék, ha újra adódna ilyen lehetőség)
2018. dec. 30. 14:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Esetleg az is egy megoldás, hogy a 1,5 év egy részét tölti az itthon maradó fél fizetés nélküli szabadsággal. (Inkább a vége felé, mert akkor lesz nehezebb.)
2018. dec. 30. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Már bocs, de nagyon látszik, hogy te vagy a naív nő. :) A férfiak nem így gondolkoznak, ahogy te.

Amúgy megfelelő partnerrel ki lehet kétszer ennyit is bírni, de ha nekem fontos lenne a kapcsolat, tuti nem kockáztatnám. A férfiaknak nem a lelki kötelék a legfontosabb, hanem a testi törődés. Nem fog ellenállni a kísértésnek, mert pasi. Max megnyugtatja magát, hogy úgysem tudod meg. Nem kell alkalmat adni a kísértésbe esésre.

2018. dec. 30. 15:29
 15/15 A kérdező kommentje:

14-es, pedig bízom benne, ős is bennem, lehet, hogy fura. A lelki dolgoktól sokkal, de sokkal jobban félünk. Amikor nem lesznek közös élményeink, mindegyikünk a maga világában lesz, 7000 km-re, ettől félünk.

(amúgy én azt nem írtam, hogy nem én vagyok a nő. Csak azt nem írtam, hogy melyikünk megy az óceán túlsó partjára, erre írtam, hogy mindegy a lényeg szempontjából.)

2018. dec. 30. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!